ŽENA PORIČE DA JE BILA AGRESIVNA

GLUMAC PRIJAVIO ŽENU BUBNJARA RED HOT CHILI PEPPERSA ZBOG NAPADA Pitala ga kako može podržavati Trumpa, a onda ga zgrabila, tresla i gurala

Glumac Scott Baio
 Mike Segar / REUTERS

Glumac i pristaša izabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa Scott Baio podnio je policijsku prijavu u kojoj tvrdi da ga je ženska osoba napala kada je prisustvovao događaju u osnovnoj školi koju njihova djeca pohađaju, prenosi Washington Post.

Ispostavilo se kasnije da je žena koju Baio prijavio Nancy Mack, žena bubnjara Red Hot Chili Peppersa Chada Smitha. Mack i Baio su se prema glumcu sukobili oko političkih stajališta.

Baio je policiji rekao da se Mack prilikom njihovog susreta naljutila te da ga je pitala kako može podržavati čovjek koji je rekao 'zgrabite ih za pi**u'. Prema prijavi, Mack je nastavila ponavljati frazu povišenim tonom.

Baio je Mack optužio da ga je 'uhvatila ispod ruku te tresla i gurala', dok 'izbori bliski Mack' tvrde da je ona 'jednostavno htjela pokazati Baiju kako Trump grli žene'. Prema istim izvorima Mack 'poriče da je bila namjerno fizički agresivna'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:04