TUŽNA VIJEST

Glumac u 35. godini izgubio bitku s teškom bolešću: ‘Borio se do kraja i koliko god je mogao‘

Njegova smrt javnosti je obznanjena u izjavi koja je u petak podijeljena na njegovom Instagram računu

Johnny Ruffo

 Instagram/screenshot/

Johnny Ruffo, australski pjevač, tekstopisac, glazbenik, plesač, glumac i televizijski voditelj, najpoznatiji po ulozi u seriji "Home and Away" i finalist X Factora, preminuo je u dobi od 35 godina.

Ruffou je 2017. godine dijagnosticiran rak mozga i podvrgnut je operaciji uklanjanja tumora, no zloćudni se rak vratio tri godine kasnije. Prošlog kolovoza, Ruffo je otkrio da je njegova dijagnoza terminalna. Njegova smrt javnosti je obznanjena u izjavi koja je u petak podijeljena na njegovom Instagram računu.

- Teška srca morali smo se danas oprostiti od našeg voljenog Johnnyja - stoji u priopćenju.

- Okružen svojom partnericom Tahnee i obitelji, Johnny je otišao mirno uz podršku nevjerojatnih medicinskih sestara i liječnika. Bio je vrlo talentiran, šarmantan i ponekad drzak dječak. Johnny je bio vrlo odlučan i imao je jaku volju. Borio se do kraja i koliko god je mogao. Bio je tako lijepa duša s još mnogo toga za dati. Svi te volimo Johnny i pamtit ćemo te po svoj radosti koju si donio u naše živote. Počivaj u miru - piše u objavi.

Inače, Johnnyju je dijagnosticiran tumor na mozgu nakon što je otišao liječniku zbog teških migrena 2017. godine. U kolovozu iste godine hitno je hospitaliziran, kada mu je odstranjen tumor frontalnog režnja mozga veličine 7 centimetra, nakon čega je podvrgnut kemoterapiji. Glumac je javnost obavještavao kroz što sve prolazi, a čak je na Instagramu objavio slike iz bolnice, prenosi The Sun.

U studenom 2020. saznao je da se bolest vratila, a u kolovozu 2022. potvrdio je da je u terminalnoj fazi. Rekao je da se boji kako će njegova djevojka to podnijeti. Njegova posljednja želja tada je bila doživjeti još jedan Božić, što se i dogodilo prošle godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 21:36