OBITELJSKA DRAMA

Glumčeva kći (13) traži zabranu prilaska za oca i njegovu djevojku: ‘Ova kvrga na glavi, to mi je ona napravila!‘

Bila sam jako ljuta, a tati sam ranije rekla da ne želim upoznati njegovu djevojku s kojom sad živi, ispričala je Ella Evans

Ioan Gruffudd i Bianca Wallace

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Na prilično senzacionalan način 13-godišnja kći glumca Ioana Gruffudda optužila je njegovu djevojku Biancu Wallace za "zlostavljanje", navodeći da joj je 29-godišnja australska glumica "zalupila vrata o glavu" i nanijela joj "modrice" dok je pokušavala pobjeći iz svoje kuće nakon žestoke svađe. Ella Evans, čija je majka Ioanova bivša supruga Alice Evans, iznijela je eksplozivne tvrdnje o svom 49-godišnjem ocu i njegovoj novoj partnerici dok je 31. svibnja protiv oboje podnosila zahtjev za zabranu prilaska na sudu u Los Angelesu.

image

Alice Evans, Ella Gruffudd, Elsie Gruffudd i Ioan Gruffudd

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U podnesku do kojeg je ekskluzivno došao Daily Mail, tinejdžerica traži zabranu prilaska Bianci na pet godina za sebe i svoju devetogodišnju sestru Elsie, navodeći kako se "boji da će ona zlostavljati i/ili nastaviti dopuštati da se zlostavljanje dogodi i njezinoj sestri".

Zahtjev za zabranu prilaska uključuje izjavu priloženu kao dokaz za Ellin slučaj, u kojoj ona prepričava događaj za koji kaže da se dogodio u stanu njezina oca 26. svibnja, kad je prvi put srela Biancu. Tvrdi da je prepirka započela kao svađa oko Biancine prisutnosti na imanju, tijekom koje je tinejdžerica priznala da je počela gađati Ioana hranom. Ella, čiji su roditelji trenutno upleteni u dramatičnu bitku za skrbništvo nad njom i njezinom sestrom Elsie, zatim navodi da je pokušala pobjeći s imanja i da joj je Bianca "zalupila vratima o glavu" dok je pokušavala otići.

"U petak, 26. svibnja 2023., bila sam u policijskoj postaji West Hollywood, gdje se moji roditelji izmjenjuju po pitanju skrbništva. Otac je došao po mene i na kraju je odvezao mene i moju sestru u svoj stan da prenoćimo. Vidjela sam da je tatina djevojka, tužena, bila u stanu. Znao sam za tuženicu, ali je nikad prije nisam srela. Bila sam jako ljuta na svog tatu jer je ovo bio posjet s prespavljivanjem, a rekla sam mu ranije da ne želim upoznati njegovu djevojku s kojom sad živi", stoji u Ellinoj tužbi.

Ona dalje tvrdi kako je bila "toliko ljuta" na svog oca da je "prolila mlijeko na njegov krevet, prosula senf po podu i bacila na njega sirovu zobenu kašu". Kao odgovor, kaže kako su je njezin otac i Bianca "nazvali ‘manipulativnom‘, ‘uvredljivom‘ i ‘narcisoidnom‘".

Nakon svađe, Ella je "odlučila da više ne može biti u tom stanu" i pokušala je otići, tvrdeći da ju je Bianca "pokušala zaustaviti podigavši ruke".

"Uspjela sam je zaobići i otvorila sam vrata. Uspjela sam izaći do pola vrata, ali dok sam još bila unutar okvira, tuženica je zalupila vratima, zbog čega su me vrata udarila po glavi, ali i po ruci. Ruka mi je bila nagnječena, a na glavi sam imala malu kvrgu", piše u dokumentu.

Podnesak uključuje slike modrica na Ellinoj ruci i šaci, za koje kaže da ih je zadobila tijekom svađe. Prema Ellinim riječima, uspjela je izaći iz stana te je "pokušala pobjeći niz stepenice" dok je otac jurio za njom.

"Tata me sustigao i pokušavao spriječiti da odem, pokušavao me zgrabiti, a ja sam mu se izmicala. Stalno sam vrištala: "Ne diraj me! Ne diraj me!‘. Uspjela sam pobjeći i istrčala sam van sa svojom sestrom (devetogodišnjom Elsie)".

Ella kaže da je Ioan trčao za svojim kćerima i "na kraju ih sustigao", navodeći da je ona "viknula na njega: ‘Tvoja djevojka mi je zalupila vratima!‘ na što je on odgovorio: ‘Ne, nije, ne, prestani lagati‘".

Tinejdžerka tvrdi da je nazvala svoju dadilju, Gloriju Flores, koja je organizirala da otac jedne od Elsienih prijateljica, čovjek po imenu Dennis Hauk, dođe po njih.

"Moj tata i Dennis dogovorili su se da će Dennis odvesti mene i moju sestru do kuće moje majke, a da će nas moj otac pratiti", nastavlja Ella.

Sljedećeg dana, kako kaže, njezina je majka Alice vidjela modricu na njezinoj ruci i odlučila pozvati policiju Beverly Hillsa, koja ih je uputila na postaju u Zapadnom Hollywoodu, na čijem se području navodni incident dogodio.

Ella traži da joj sud odobri petogodišnju zabranu prilaska za Biancu, koja bi spriječila glumicu da priđe na manje od 100 metara od tinejdžerice, njezine sestre, njihove kuće, njihovih škola i njihovog vozila. Također traži da sud naloži Bianci da plati troškove odvjetnika. Privremena mjera zabrane još nije izdana i bit će stavljena pred sud 23. lipnja.

Ellin izvještaj o šokantnom incidentu označava najnoviji dramatični razvoj u žučnoj obiteljskoj drami koja je započela 2021., kad je Ioan napustio svoju tadašnju suprugu Alice nakon 14 godina braka. Od tad glumački par vodi žestoku brakorazvodnu parnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:02