ODLAZAK M. PERRYJA

Glumci iz ‘Prijatelja‘ se konačno oglasili o smrti prijatelja: ‘Imamo puno toga za reći, ali morate shvatiti jednu stvar...‘

Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od glumačkih kolega, rekli su

Matthew Perry, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow

 Hbo Max Via Bestimage/Bestimag/Hbo Max Via Bestimage/bestimag

Glumci serije “Prijatelji” objasnili su u ponedjeljak da su “totalno shrvani” nakon smrti glumca Matthewa Perryja, koji je u ovoj kultnoj seriji glumio Chandlera.

“Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa”, objasnili su Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer u zajedničkoj izjavi, prvom govoru nakon Perryjeve smrti u subotu. "Bili smo više od filmskih kolega. Mi smo obitelj."

Glumac je preminuo u 54. godini života. U subotu ga je bez svijesti pronašao njegov pomoćnik u jacuzziju u njegovoj kući u Los Angelesu, a od ove tragedije njegove kolege iz Prijatelja se nisu oglasili.

"Ima toliko toga za reći, ali za sada ćemo odvojiti trenutak da tugujemo i probavimo ovaj nesaglediv gubitak", objasnili su u svom priopćenju za javnost. "Za sada su naše misli i ljubav s Mattyjevom obitelji, njegovim prijateljima i svima onima koji su ga voljeli diljem svijeta."

"Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od glumačkih kolega. Mi smo obitelj. Kako vrijeme bude odmicalo, bit ćemo u mogućnosti reći više", navode u priopćenju

Matthew Perry godinama se borio s ovisnošću o lijekovima protiv bolova i alkoholu. Uzrok njegove smrti još nije poznat.

Njegova neočekivana smrt izazvala je bujicu odavanja počasti, od velikih holivudskih ličnosti do kanadskog premijera Justina Trudeaua.

Pravi kulturološki fenomen, “Prijatelji” su ostavili traga na generaciju gledatelja.Priča o avanturama skupine sretnih prijatelja - Rachel, Monice, Phoebe, Joeyja, Rossa i Chandlera - u New Yorku, isprekidanih romantičnim vezama uključujući Monicu i Chandlera i beskrajnu sagu između Rachel i Rossa.

image

Scena iz serije Prijatelji

Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:30