PRIJATELJI NA OKUPU

Glumci otkrili gdje bi likovi završili nakon 17 godina: ‘Joey bi sada sigurno prodavao sendviče‘

Aniston misli kako bi Rachel s vremenom postala vlasnicom vlastite linije odjeće, a i drugi glumci zamislili su zabavne scenarije
”Friends: The Reunion”
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Zvijezde omiljenog kultnog sitcoma "Prijatelji" ususret svom dugo priželjkivanom ponovnom okupljanju, ali i službenom traileru za specijal epizodu koji je friško izašao, otkrili su što misle da bi njihovi likovi radili danas.

Tako je Matt LeBlanc (53) koji se proslavio ulogom Joeya Tribbianija izjavio kako misli da bi nekadašnji glumac u vječnoj potrazi za ulogom sada bio vlasnik lanca dućana sa sendvičima, obzirom da je u seriji često naglašavao kako mu je upravo to omiljeno jelo. Slavna Jennifer Aniston (52) misli kako bi njezina Rachel s vremenom postala vlasnicom vlastite linije odjeće.

U međuvremenu je Matthew Perry (51) za časopis People naglasio kako bi omiljeni Chandler Bing bio "fantastičan otac i pisac komedija". Naime, magazin People sa zvijezdama popularne serije radio priču tjedan dana prije početka snimanja nastavka sitcoma "Friends: The Reunion".

Šest glavnih glumaca serije koja je rušila rekorde gledanosti snimili su televizijski specijal na originalnog sceni serije u travnju, a posebna epizoda će se emitirati na kanalu HBO Max u SAD-u od 27. svibnja. "Prijatelji" su se emitirali od 1994. do 2004., a tijekom tog razdoblja glavni su glumci stekli status svjetskih zvijezda.

Ipak, sve do nedavno su tvrdili kako neće biti ponovnog okupljanja. Kako bilo, Lisa Kudrow koja igra ekscentričnu Phoebe Buffay kazala je kako je ponovni susret "prijatelja" bio "emotivan" dok ga je LeBlanc opisao kao "pomalo melankoličnog". Na pitanje kako pak zamišlja današnji Phoebein život Kudrow je rekla kako je zamišlja da živi u Connecticutu sa svojim partnerom i njihovom djecom.

"Zadužena je za umjetnički program u školi i žučno zastupa svoju djecu jer su jednako drugačija od ostatka vršnjaka, baš poput nje", napomenula je 57-godišnja Kudrow.

image
Ifa Film/United Archives/Profimedia

Courtney Cox (56) također vidi svoju Monicu kao vrlo angažiranu u lokalnoj školi, te vjerojatno kao predsjednicu vijeća roditelja i nastavnika.

"Monica bi sigurno radila nešto u čemu se nadmeće s drugim majkama i pokušavala ih svemu pobijediti, bez obzira radilo se o prodaji kolača na školskoj priredbi ili nečemu drugom... bila bi jako iritantna", ispričala je Cox.

David Schwimmer (54) pak misli kako bi paleontolog Ross "uložio novac u Joeyev dućan sa sendvičima i tako izgubio velik dio ušteđevine za svoju djecu".

U specijalu koji iznova okuplja originalnu postavu glumci će se prisjećati starih vremena, ali obnoviti epizodu iz četvrte sezone s igrom trivijalnosti iz vlastitih života. Reese Witherspoon, Lady Gaga, Justin Bieber i David Beckham navode se kao neki od gostujućih uloga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 15:44