NIKAD NIJE KASNO

Glumica dokazala da je žena s puno talenata: ‘Vau! Vidim novu karijeru za Nicole Kidman‘

Nicole i Luke obradili pjesmu ‘Say Something‘, koja je duetu ‘A Great Big World‘ i Christini Aguileri 2015. donijela Grammyja

Keith Urban i Nicole Kidman

 Planet Photos/Planet/Profimedia

Nicole Kidman nedvojbeno je žena s puno talenata, zaključuju u Daily Mailu nakon što je slavna australska glumica otkrila na društvenim mrežama da itekako zna pjevati.

Naime, 55-godišnja Kidman uzela je mikrofon u ruke i snimila duet s kolegom glumcem i pjevačem Lukeom Evansom, na što je uslijedila salva pohvala obožavatelja, od kojih su neki zahtijevali da se Kidman dodijeli Grammy. Video prenesen na glumičin Instagram profil postao je viralan, jer je pratitelje silno zaintrigiralo kako su Nicole i Luke obradili pjesmu "Say Something", koja je duetu "A Great Big World" i Christini Aguileri 2015. donijela Grammyja za najbolju pop duo/grupnu izvedbu.

"Hvala ti, dragi Luke Evans što si me pozvao da budem dio ovog dueta!", napisala je na Instagramu glumica te poručila pratiteljima da poslušaju "Say Something" s Evansovog novog albuma "A Song For You".

Pored prijedloga za Grammy, dio obožavatelja je došao na ideju kako bi bilo sjajno da glumica snimi album sa svojim suprugom, slavnim country pjevačem Keithom Urbanom.

"Naprijed Nicole... vau! Volio bih čuti tebe i Keitha kako pjevate nešto zajedno! Vidim novu karijeru za Nicole Kidman", napisao je jedan pratitelj.

Inače, kada je govorio o svom novom albumu uoči njegova izlaska 4. studenog, Evans je otkrio da je Nicole bila "silno zahvalna" kada ju je zamolio za duet, a glumicu je opisao kao "ljupko ljudsko biće puno ljubaznosti, poniznosti i topline".

Otkrio je da je nastup nastao nakon što su uživali u improviziranom pjevanju u njezinu domu u Sydneyu nakon što su proveli neko vrijeme na setu mini serije "Nine Perfect Strangers". Kada je krenuo u pripreme za snimanje svoje obrade pjesme "Say Something", shvatio je kaže, da bi Nicole bila savršena pjevačka partnerica, a kada ju je pitao, odmah je rekla da.

"Već sam imao tu pjesmu u glavi jer sam znao da će nam jako dobro pristajati. Znao sam da će se savršeno uklopiti, pa sam im poslao pjesmu i Nicole se odmah svidjela. Otišla je u studio za snimanje s Keithom u Nashvilleu i snimila svoj dio pjesme. Imam kratki video njenog snimanja u kabini. Mislim da je jako uživala.", otkrio je Evans.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:34