TERI, PEHIST...

Glumica koju su i Hrvati obožavali: ‘Izbacili su me s aplikacije za upoznavanje! Ma, ne treba mi frajer, imam mačku‘

Njezin je profil brzo blokiran i obrisan jer su mislili da se netko pretvara da je ona

Mike Delfino i Susan Mayer iz ‘Očajnih kućanica‘

 Profimedia/

Glumica Teri Hatcher oduševila je ulogom Susan Mayer u popularnoj seriji ‘Očajne kućanice‘ koja je stekla svjetsku popularnost, no čini se da u privatnom životu nema baš puno sreće kad je ljubav u pitanju.

Glumica nominirana za Emmy udavala se dvaput, ali nijedan brak nije imao sretan kraj. S Marcusom Leitholdom bila je u braku samo godinu dana, a s Jonom Tenneyjem također nije uspjelo. Dobili su kćer, a tri godine kasnije su se rastali. Jednom je prilikom izjavila da je točno znala kog dana je začeta njihova kći jer su te godine samo jednom imali intimne odnose. Nakon svih tih loših iskustava, odlučila je pronaći sreću na internetu.

Kreirala je profil na aplikaciji za upoznavanje, ali je tamo doživjela neugodnost. Njezin je profil brzo blokiran i obrisan jer su mislili da se netko pretvara da je ona.

image

Teri Hatcher

Profimedia/

"Isprobala sam sve aplikacije za upoznavanje. Mislila sam, pustit ću misli u svemir da sam otvorena i ranjiva i da sam stavila sebe tu. Mislila sam da će to značiti to moje pridruživanje aplikaciji za spojeve. Ali, izbacili su me s nje. Mislili su da se pretvaram da sam Teri Hatcher", ispričala je.

Iako je nesporazum ubrzo riješen, više nije željela koristiti aplikaciju.

"Ispričali su mi se, ali mene je već prošla želja za tim. Završila sam s takvim aplikacijama, jer osjećam da postoji način da negdje nekoga upoznam. Ali iskreno, sretna sam. Imam ispunjen život. Imam divne prijatelje i zdrava sam. Ne treba mi muškarac, imam mačku", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:01