UHVAĆENI!

Bivši muž cijelo vrijeme bio u zabludi? Zanosna glumica uhvaćena kako se ljubi s novim frajerom!

Megan i američki glazbenik upoznali su se na snimanju filma ‘Midnight in the Switchgrass‘
Megan Fox
 Hayk/raak/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Već neko vrijeme u holivudskim krugovima priča se da je glumica Megan Fox nakon razvoda od Briana Austina Greena ponovno zaljubljena. Na kraju je ispalo da su glasine bile točne - fotografi su prvi put ulovili Megan s novim dečkom u šetnji Los Angelesom. Držali su se za ruke, strastveno ljubili te se nisu odvajali jedno od drugog, što pokazuju i fotografije.

Megan i američki glazbenik Machine Gun Kelly upoznali su se na snimanju filma 'Midnight in the Switchgrass', a par je počeo provoditi više vremena zajedno nakon završetka snimanja filma.

Iako je Brian u svom podcastu ispričao kako su pjevač Machine Gun Kelly i njegova supruga samo prijatelji, iz priloženog je jasno da je od samog početka tu bilo nešto više od prijateljstva.

image
Megan Fox, Brian Austin Green
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Nikada ga nisam vidio, ali Megan i ja smo razgovarali o njemu i oni su u ovom trenutku prijatelji. Od svega što mi je ispričala, čini se da je zbilja dobar momak. Uvijek je znala dobro procijeniti ljude. Ne želim da ljudi misle da su oni zlikovci, a ja žrtva u ovoj priči, jer to nije istina, rekao je ovih dana Brian, koji s Megan ima troje djece - Noaha (7), Bodhija (6) i Journeyja (3).

Nekoliko tjedana nakon što se Megan vratila sa snimanja filma, par je odlučio da je bolje da žive razdvojeno te ispitaju svoje osjećaje i i vide kako će im to odgovarati. Nažalost, razdvojenost je samo potvrdila što su osjećali te su se odlučili na razvod.
Brian je ipak kazao kako joj ništa ne zamjera. Drago mu je što su bili iskreni jedno prema drugome, iako mu je jako žao njihove djece kojoj sigurno neće biti lako što neće živjeti s oba roditelja.

image
Megan Fox i Machine Gun Kelly
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:34