REBEL WILSON

Glumica na meti kritika zbog nove modne kolekcije: ‘Zna kako je biti pretila, a izdaje samo veličine do XL‘

Wilson je 2020. krenula mršavjeti te je uspjela izgubiti čak 35 kilograma

Rebel Wilson i Ramona Agruma

 /Affinitypicture/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Australska glumica i komičarka Rebel Wilson (42) objavila je novu kolekciju R&B Club sa svojom partnericom Ramonom Agrumom, a nudi skupocjene hoodice i trenirke veličine od XS do XL.

Mnogi korisnici društvenih mreža kritizirali su glumicu zbog nedostatka veličina, a pogotovo zato što ‘zna koliko je teško biti pretio’.

image

Rebel Wilson

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

- Možemo li govoriti o nedostatku inkluzivnosti veličina u novom brendu Rebel Wilson?, rekla je influencerica Destiny Ann u videu na TikToku.

- Ne razumijem kako netko tko zna da je teško biti pretio, netko s tim iskustvom i tim znanjem može izdati kolekciju koja ide samo do XL, dodala je.

image

Rebel Wilson 2013.

Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia/Akm Images/backgrid Usa/profimedia
image

Rebel Wilson 2022.

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Još jedna kreatorica na TikToku, Lacey-Jade Christie, snimila je video u kojem postavlja pitanje zašto je glumica ‘zaboravila‘ na svoje plus size obožavatelje.

- Znam da više nije pretila, ali zajednica pretilih podržavala je Rebel Wilson tijekom cijele njezine karijere. Ona je profitirala time što je bila pretila osoba, podijelila je.

S druge strane, neki obožavatelji stali su u obranu glumice.

- Ali zašto brendovi moraju zadovoljiti sve? Postoje trgovine s velikim brojevima koji nisu opskrbljeni manjim veličinama, napisala je jedna.

Podsjetimo, Wilson je 2020. počela zdravije živjeti te je izgubila otprilike 35 kilograma, a ovog ljeta objavila je da je gay te da je u vezi s Ramonom Agrumom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:01