JAKO SE VOLE

Glumica nije mogla skinuti ruke s 15 godina mlađeg dečka, nisu im smetali ni pogledi slavnih kolega

Glumica je svog mladog dečka privukla u topli zagrljaj dok su izlazili na plesni podij

Sienna Miller i njezin dečko bili su vrlo prisni

 Old Boy‘s Club/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Slavna glumica Sienna Miller (40) i njezin dečko Oli Green (25) zainteresirali su obožavatelje svojom pojavom na dobrotvornoj proslavi. Cijelu večer nisu skidali ruke i poglede jedno s drugoga. Na proslavu su došle i mnoge druge poznate zvijezde.

Sienna se cijelo vrijeme družila sa svojim dečkom, inače Burberry modelom i manekenom. Glumica je svog mladog dečka privukla u topli zagrljaj dok su izlazili na plesni podij The Eternity Charity Fundraisera koji je vodila Lola Bute.

Sienna je tom prigodom nosila dugu haljinu ukrašenu šljokicama bez leđa, a dizajn haljine bio je upotpunjen višeslojnom suknjom i detaljima od šifona na ramenima. Imala je prošivenu Chanel torbicu sa zlatnim remenom. Njezina kosa, s plavim pramenovima, bila je oblikovana u raščupani bob, a na usnama je imala ruž boje bobičastog voća. Oli je razotkrio prsa u raskopčanoj odjeći i crnom odijelu. Cijelu večer su izgledali ludo zaljubljeno, tvrde okupljeni.

image

Sienna Miller i dečko Oli Green

Old Boys Club/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Na proslavi su bile i slavna manekenka Cara Delevingne, njezina sestra Poppy, Kate Moss, Ellie Goulding, Stella McCartney i Charlotte Tilbury.

image

Sienna Miller i Oli Green

Old Boys Club/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Prošlog mjeseca progovorila o prekidu

Prošlog mjeseca Sienna je prekinula šutnju i progovorila o prekidu s bivšim zaručnikom Lucasom Zwirnerom (30) nakon što je prošle godine odustala od udaje za njega. Osvrnula se na cijelu situaciju vezanu uz medijsku pažnju.

- Suočila sam se s vrlo javnim slomom srca. Nikada nisam bila netko tko sanja o braku, bila sam zaručena nekoliko puta, ali o braku nisam pomišljala, rekla je Sienna, dodajući kako je situacija s medijima bila ludost te da je pisao tko je što htio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:44