ZABUNILA SE

Glumica u šoku: ‘Bože, što sam to kupila?! Mislila sam da je dodatak za barbiku, kad ono...‘

Australska glumica Madeleine West (40) obznanila je videom na svojem Instagramu da je kupila malo drugačiju igračku...
 Instagram

Australska glumica Madeleine West (40) obznanila je videom na svojem Instagramu da je zamijenila seksualnu igračku za dječju.

Naime, pokazala je kvačice za bradavice za koje je naivno pomislila da se radi o lisicama za plišanog medvjedića.

image
Instagram

"Pronašla sam ovo i pomislila 'Ajme, kako slatko, ovo je poput lisica za plišanog medvjedića, poput dodatka za barbiku'," rekla je u videu, koji je zapravo bio najava za novu epizodu njezinog podcasta "Invisible Heroes". "No ispada da se ne radi o igrački za djecu, dapače, ovo je puno više za odrasle," nastavila je, pozivajući pratitelje da pogledaju podcast koji se u novom izdanju bavi upravo i seksualnim igračkama.

Madeleine nije objasnila kako je moguće da u ormariću (koji je, pretpostavlja se, u njezinom domu), nađe igračku kojoj ne zna porijeklo ni svrhu.

U ovom ju istupu, čini se, nije brinulo kakva će biti reakcija "trollova". West je, inače, u kolovozu objavila fotografiju na kojoj je uplakana zbog ružnih komentara koje svakodnevno dobiva na društvenim mrežama. U podužem opisu je obznanila da, iako ju rastužuju, nikada neće dozvoliti takvim ljudima da ju pobijede.

image
Instagram

"Brzi pozdrav svim 'trollovima' koji su me u prošlim vremenima, nekim recentnim, nekim davnim, pokušali ušutkati i ugasiti postajući otrove ovdje i na raznim drugim društvenim forumima... Moram skinuti to sa svojeg srca," rekla je tada, dodajući da činjenica da je ona poznata osoba nikome ne bi trebala biti opravdanje da piše okrutne komentare ako se s nečime što je ona objavila ne slaže.

image
Instagram

Priznala je da ju zli jezici plaše, ali da ju to neće spriječiti da i dalje objavljuje svoje fotografije, storyje i misli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:12