SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE

Glumice iz ‘Seksa i grada‘ o optužbama protiv Face: ‘Podržavamo žene koje su se javile‘

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis progovorile su o optužbama na račun glumca Chrisa Notha

Seks i grad, I tek tako

 HBO

Zvijezde serije "Seks i grad", Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, koje su utjelovile Carrie, Mirandu i Charlotte, progovorile su o optužbama na račun glumca Chrisa Notha, koji u istoj seriji glumi Facu, Carrienu veliku ljubav.

"Jako smo tužne što čujemo optužbe protiv Chrisa Notha. Podržavamo žene koje su se javile i podijelile svoja bolna iskustva. Znamo da im je to moralo biti jako teško napraviti i pohvaljujemo ih za to", poručile su glumice, prenosi Daily Mail.

image

Poruka glumica iz serije 'Seks i grad'

Instagram

Podsjetimo, Notha su dvije žene optužile za seksualno zlostavljanje, a tvrde da su se ti incidenti dogodili 2004. i 2015. godine. Ubrzo se javila i treća žrtva, koja tvrdi da ju je seksualno zlostavljao kada je imala samo 18 godina.

Noth se na optužbe osvrnuo izjavom: "Optužbe protiv mene koje su iznijele žene koje sam upoznao prije nekoliko godina, pa čak i desetljeća, u potpunosti su lažne. Ove priče su mogle biti od prije 30 godina ili od prije 30 dana - ne uvijek znači ne - to je granica koju nikada nisam prešao. Naši susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vrijeme u koje su se ove priče pojavile. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam ovo: Nisam napao te žene."

image

Sarah Jessica Parker i Chris Noth

Shutterstock Editorial/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:55