NE RADI SE O HORORCU

Gnjusna transformacija slatke glumice: Ćelava je, puna izraslina i podsjeća na Jokera

37-godišnja brineta spremna je na grozne transformacije kako bi se što bolje uživjela u ulogu
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Anne Hathaway, glumica koju bi mnogi odmah na prvu opisali kao 'slatku', otkrila je kako izgleda nakon stravične transformacije u filmu "The Witches".

Od slatkice nije ostalo doslovno ništa, jer 37-godišnja brineta je zbog svoje nove glavne uloge postala ćelava, na glavi ima gnjusne izrasline, usta su joj razrezana kao u Jokera, a zubi zastrašujući.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ipak nije riječ o hororu, već komediji koja je remake istoimenog filma iz 1990. godine, a u kojem je ulogu the Grand High Witch (glavne vještice) koju sad tumači Hathaway sjajno utjelovila Anjelica Huston.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Film je inače nastao prema knjizi Roald Dahla, a dok se čeka da nove "Vještice" stignu pred publiku, Hathaway je na svom Instagram profilu kojeg prati 18.5 milijuna ljudi objavila kratki video, teaser iz filma, ali i neke scenama koje su se odvijale iza kamera.

image
Stuart C. Wilson

U videu se Hathaway pojavljuje zajedno sa svojim kolegama Octaviom Spencer, Jahzir Kadeemom i Stanleyjem Tuccijem koji se evidentno odlično zabavljaju na setu. Premijera "Vještica" zakazana je na HBO-u, 22. listopada, dakle prije Noći vještica, iako je prvotno bio planiran za početak mjeseca, međutim čak pandemija koronavirusa uspjela je pomutiti planove čak i kada su u pitanju televizijske premijere.

image
Frazer Harrison

Remake filma potpisuje slavni redatelj Robert Zemeckis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:38