NOVA LJUBAV

Godinu dana nakon smrti muža poznata pjevačica se zaljubila u 30 godina starijeg legendarnog glumca!

Američka glazbenica prošle je godine izgubila supruga Mikea Moru koji je preminuo od raka želuca

Bill Murray i Kelis

 Children Of Zeus/Twitter

Slavni glumac Bill Murray u vezi je s pjevačicom Kelis koja je gotovo 30 godina mlađa od njega, tvrde američki tabloidi. Iza američke glazbenice i chefice (43) obiteljska je tragedija jer je prošle godine njezin suprug Mike Mora preminuo od raka želuca u dobi od samo 37 godina. S Murrayjem se navodno neko vrijeme zbližavala nakon što se par upoznao u SAD-u.

image

Bill Murray

Brian Rothmuller/icon Sportswire/Newscom/Profimedia/Brian Rothmuller/icon Sportswire/newscom/profimedia

Prošlog vikenda 72-godišnja zvijezda "Istjerivača duhova" uočena je na londonskim nastupima svoje nove djevojke, piše The U.S. Sun. Publikaciji je prijatelj para rekao da su se ‘prvo sreli u Sjedinjenim Državama, što je odmah potaknulo ljude u industriji na nagađanja, a sada se sastaju u Londonu dok oboje borave u britanskoj metropoli.

"Očito su se dobro složili. Oboje su viđeni u istom hotelu, a on je nekoliko puta gledao njezin nastup", rečeno im je. Izvor je također istaknuo da je Murrayja pogodio gubitak bivše supruge, Jennifer Butler, iako se od nje razveo 2008. nakon više od desetljeća zajedno. Butler je nenadano preminula 2021., a s Murrayjem s kojim je ostala u dobrim odnosima, imala je četvoricu sinova - Caleba (30), Jacksona (27), Coopera (26) i 22-godišnjeg Lincolna.

Kelis je dobila svoje prvo dijete Knighta s prvim suprugom Nasom u srpnju 2009., a svoje najmlađe dvoje, osmogodišnjeg Shepherda i dvogodišnju Galilee sa pokojnim suprugom. Mora je otkrio javnosti da ima rak želuca u rujnu 2021., a dijagnosticiran mu je godinu dana ranije. Kako je rak bio u četvrtom stadiju liječnici su mu davali samo 18 mjeseci života. Preminuo je u ožujku 2022. Upravo su teški trenuci navodno povezali Murray i Kelis.

image

Kelis

Robin Burns/Zuma Press/Profimedia/Robin Burns/zuma Press/profimedia

"Što god da je to što ih je spojilo i koliko god se činilo malo vjerojatnim, oboje su samci i zabavljaju se unatoč prilično velikoj razlici u godinama", tvrdi izvor. Murray je trenutno u Ujedinjenom Kraljevstvu gdje snima nastavak svog filma "Ghostbusters".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:10