PAM & TOMMY

Gole grudi, penis ‘koji govori‘ i obilje seksa: Serija o Pameli donosi požudu kakva se priželjkivala

U prve tri epizode obožavatelji su vidjeli brojne eksplicitne scene, u kojima glavne uloge tumače Lily James i Sebastian Stan

Pam and Tommy

 Profimedia

Lažne velike grudi i penis 'koji govori' ukrali su svu pažnju u prvim epizodama dugonajavljivane serije "Pam & Tommy", koje su konačno stigle na Disney+.

U prve tri epizode serije obožavatelji su vidjeli brojne eksplicitne scene, u kojima glavne uloge tumače Lily James i Sebastian Stan. Njih su dvoje utjelovili slavni par iz 90-ih Pamelu Anderson i Tommyja Leeja, a radnja serije vrti se oko njihove seks-snimke koja je procurila 1995. godine.

image

Pam & Tommy

Profimedia

U drugoj epizodi serije Lilyne umjetne grudi konačno su došle u prvi plan, a tu je i slavni penis rokera iz benda Motley Crue.

image

Pam & Tommy

Profimedia

Tommy Lee u jednoj sceni čak čavrlja sa svojim penisom, a Lily James uspješno se nosila sa svojim umjetnim grudima, koje su joj za potrebe serije povećane s njezine prirodne 70 B košarice na veličinu 75 E. Tako su gledatelji mogli vidjeti kako njegovi intimni dijelovi tijela upozoravaju Tommyja na njegovu sklonost zaljubljivanju u lijepe žene. "Zaljubljen sam. Ona je tako seksi", govori Tommy Lee u seriji, a njegov penis mu odgovara: "Već smo ovo prošli i nikad nije dobro završilo."

image

Pam & Tommy

Profimedia

"Ovo je drugačije, ona je drugačija, ona je jebeno savršena", odgovara Tommy Lee, ali penis je uporan: "Ma daj, sve su one drugačije... I Heather je bila. Tommy, smiješan si. Daj se saberi, tek si se razveo. Što je s Jenny McCarthy?"

"Što s njom?", odgovara Tommy, a penis mu zatim govori: "Nju bismo definitivno mogli poje***! Što je s Denise Richards? Vidio si kako te odmjeravala na Halloween partyju."

image

Pam & Tommy

Profimedia

Unatoč kritikama, prva epizoda serije započinje krađom sporne seks-snimke. Rand Gauthier, kojeg u seriji tumači Seth Rogen, otkriva snimku seksa u njihovu domu nakon što ih je došao opljačkati zbog neplaćenih računa.

I dok je prva epizoda poprilično pitoma, u drugoj se epizodi serije stvari poprilično zahuktavaju. Od kupanja u toplesu do legendarne snimke seksa - obožavatelji koji su je pogledali tvrde da se isplatilo ostati budan...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. kolovoz 2022 16:57