KRAJ ZA KIM I KANYEA

‘Gotovo je, popeo joj se na vrh glave sa svojim baljezganjima! Razvod je pitanje trenutka‘

Starleti je navodno dosta osebujnog repera, a ni njemu se ne ostaje u braku s njom
 Cpr/dsanchez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Starleta Kim Kardashian (40) i glazbenik Kanye West (43) su pred razvodom, objavio je New York Post pozivajući se na 'više izvora' koji navode da je rastava doslovce pitanje trenutka te da je Kim angažirala odvjetnicu Lauru Wasser za potrebe raspodjele bračne stečevine.

- Oni zasad sve to rade potiho, ali stvar je riješena, tvrdi jedan izvor.

Kim već neko vrijeme ne nosi vjenčani prsten, a Kanye isto tako neko vrijeme boravi na svom ranču u državi Wyoming, daleko od klana Kardashian.

- Kim ga je nagovorila da ode tamo tako da u miru, svatko sa svoje strane, mogu razriješiti sve oko razvoda. Što se nje tiče, stvar je riješena, pojasnio je izvor.

Navodno je ključna točka oko koje su Kim i Kanye pregovarali bila kome će pripasti 40-ak milijuna dolara vrijedno imanje u Calabasasu u Kaliforniji na kojem su zajedno živjeli, a koje je ugledni časopis Architectural Digest, nakon svojedobne renovacije po Kanyeovom ukusu, proglasio 'oazom čistoće i svjetlosti'.

Kim navodno imanje želi za sebe s obzirom da ima namjeru ondje ostati odgajati djecu koju je dobila u braku s Kanyeom. U 'knjigama' je sama kuća upisana na Kanyeovo ime, dok se zemljište oko kuće vodi na Kim.

- Kim se dugo trudila da zaštiti i pomogne Kanyeu oko njegovih mentalnih problema, ali u međuvremenu je jako odrasla i sve je došlo do točke da želi rastavu braka. Prilično je zagrizla za ideju da položi pravosudni ispit i postane odvjetnica, silno je ozbiljna po pitanju svog aktivizma za reformu zatvorskog sustava, a za to vrijeme Kanye samo baljezga da se opet želi kandidirati za predsjednika SAD-a i priča hrpu drugih gluposti. Jednostavno joj se popeo na vrh glave, opisao je izvor bračnu situaciju.

Istovremeno, jedan drugi izvor bliži Kanyeu tvrdi da se ni njemu ne ostaje u braku s Kim.

- Njemu je cijela obitelj Kardashian postala preiritantna da više ništa ne želi imati s njima. Posebno mu tlak diže njihov reality show, neprobavljiv mu je, tvrdi ovaj izvor za New York Post.

West je sredinom prošle godine na Twitteru napisao da se već neko vrijeme pokušava razvesti od Kim, a njezinu sestru Kris je u jednoj objavi nazvao 'Kris Jong-un' uz tvrdnju da ga cijela obitelj Kardashian nastoji strpati na psihijatrijski odjel. Ipak, u listopadu se nevoljko pojavio na ekstravagantnoj proslavi rođendana svoje uskoro bivše supruge na Tahitiju.

Ni Kim ni Kanye zasad nisu htjeli komentirati ova izvješća, ali potvrde li se informacije New York Posta, bio bi to treći razvod za starletu. Ona i Kanye su se vjenčali 2014. godine na kičastoj ceremoniji u Italiji. Imaju četvero djece: kćer North (7), sina Sainta (5), kćer Chicago (2) i sina Psalma (19 mjeseci).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:10