MODNA IKONA

GQ časopis proglasio osobu s najviše stila za 2023.: ‘Na njoj sve izgleda dobro!‘

Bila je model za brendove visoke mode uključujući Bulgari, Dior i Versace

Bella Hadid

 Profimedia

Prema britanskom GQ-u, Bella Hadid proglašena je osobom s najviše stila na svijetu u 2023. godini. Prema ocjeni žirija, američka manekenka trenutno je najbolje odjevena osoba, piše Guardian.

image
Sopa Images/Sipa Press/Profimedia/Sopa Images/sipa Press/profimedia

Naime, 26-godišnji supermodel "pohvaljen je zbog svoje sposobnosti da na njoj sva odjeća, muška, ženska, streetwear, smartwear, wavywear izgleda dobro", objavio je časopis za muški stil i modu.

Britanski GQ rekao je da je njihova "omiljena verzija" Belle Hadid ona u kojoj nosi mušku odjeću, Prada natikače, traper jaknu i traperice. Također su njezin stil opisali kao "wavywear, koji je istodobno i klasičan te nije kompliciran."

image
Perusseau - Da Silva/Bestimage/Profimedia/Perusseau - Da Silva/bestimage/profimedia

- Hadid nosi mušku odjeću bolje od većine muškaraca, i svejedno može nositi bilo što drugo i izgledati dobro - komentirao je GQ, prisjetivši se nekih od njezinih najboljih kombinacija te su dodali kako postoji "mnogo verzija Belle Hadid". Najviše ih se pak dojmila Bella u muškom izdanju, s oversize traper jaknom, kravatom i Pradinim cipelama koje, prema mišljenju žirija, nosi bolje čak i od muškaraca.

image
Roger Wong/instarimages.com/Instar Images/Profimedia/Roger Wong/instarimages.com/instar Images/profimedia

Inače, Hadid je bila model za brendove visoke mode uključujući Bulgari, Dior i Versace, a njezina sestra Gigi Hadid također je model, te direktorica linije odjeće "Guest In Residence".

image
Cyril Pecquenard/Kcs Presse/Profimedia/Cyril Pecquenard/kcs Presse/profimedia

Hadidina majka je Yolanda Hadid, poznata po američkom reality showu "The Real Housewives Of Beverly Hills", dok je njezin otac Mohamed Hadid građevinski poduzetnik.

Vrijedi spomenuti da su Harry Styles, Timothee Chalamet, Emma Corrin, Lil Nas X, Justin Bieber, Kim Kardashian, Lewis Hamilton, Yasmin Finney, Adam Sandler, Elliot Page, Dua Lipa i Chris Pine također na GQ-ovoj listi ljudi s najboljim stilovima odjevanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:31