NOVI PROJEKT

Guns N ’Roses lansirao vlastiti fliper inspiriran njihovom turnejom ‘Not In This Lifetime‘

Novi stroj dostupan je u tri izdanja, a dizajniran je zajedno s gitaristom Slashom, koji je snimio neke nove rifove za projekt
Axl Rose i Slash tijekom koncerta u Mexico Cityju
 Alejandro MELENDEZ/AFP

Kalifornijski hard rock sastav Guns N ’Roses lansirao je vlastiti fliper inspiriran njihovom turnejom "Not In This Lifetime", piše NME.

Novi stroj dostupan je u tri izdanja, a dizajniran je zajedno s gitaristom Slashom, koji je snimio neke nove rifove za projekt.

"Bilo je veoma ispunjavajuće iskustvo raditi na tom projektu. Počašćen sam što sam mogao surađivati ​​s briljantnim timom na dizajniranju jedne od najoriginalnijih i najuzbudljivijih rock'n'roll igara ikad proizvedenih", izjavio je Slash.

Igra je dizajnirana oko bendove set-liste od 21 pjesme. Sadrži koncertnu pozornicu i pokretne reflektore te uključuje videozapise s turneje 'Not In This Lifetime', kao i figuru vrištećeg pjevača Axla Rosea i kultni Slashov cilindar.

Također, uključuje glasovne snimke Rosea, Slasha, gitarista Richarda Fortusa, bubnjara Franka Ferrera, klavijaturista Dizzyja Reeda, a kroz igru vodi glas basista Duffa McKagana i klavijaturistice Melisse Reese.

Cijene flipera se kreću od početnih 42.000 kuna (6750 dolara) za standardno izdanje, 60.000 kuna (9500 dolara) za ograničeno izdanje od 5000 primjeraka te 75.000 kuna za kolekcionarsko izdanje od 500 primjeraka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. kolovoz 2022 03:41