JE LI KASNO ZA SPAS?

GWYNETH OSTAVILA DEČKA ZBOG SUPRUGA OD KOJEG SE RASTALA PRIJE TRI MJESECA Sada žali jer su posustali u borbi za opstanak njihovog braka

 REUTERS / REUTERS
Samo tri mjeseca nakon što su Gwyneth Paltrow i Chris Martin finalizirali rastavu, holivudska glumica navodno je dečka s kojim je bila ostavila baš zbog bivšeg supruga, piše Radar Online.

Nakon što su prije dvije godine objavili da su odlučili okončati brak dug 10 godina, oboje su pokušali krenuti dalje i započeti nove veze no to im baš i ne ide.

- Chrisovo društvo Gwyneth jako nedostaje. Možda im brak nije bio savršen, ali nekako su se snalazili. Ona sada žali jer su posustali u borbi za opstanak njihoovog braka - tvrdi izvor.

Otkako su se razišli Chris je bio vezi s Jennifer Lawrence, a Gwyneth s producentom Bradom Falchukom s kojim sada više nije u najboljim odnosima.

- Nakon bezbroj svađa s Bradom zbog činjenice da se odbio rastati od bivše žene, kao kap koja je prelila čašu bio je Bradov nedolazak na proslavu Gwynethinog rođendana. Od tada se ni na jednom službenom događaju nisu pojavili zajedno - govori izvor.

Dodao je kako je Gwayneth zbog svega kroz što prolazi odlučila popričati s Chrisom o pomirenju iako je on trenutačno u vezi s glumicom Annabelle Wallis.

- Između Chrisa i Gwyneth kemija je neosporna, a njoj je cilj razriješiti sve što imaju kako bi mogla krenuti naprijed. S njim ili bez njega - zaključio je izvor. Par ima dvoje djece, kćer Apple (12) i sina Mosesa (10).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:22