LUDO SUĐENJE

Gwyneth Paltrow oslobođena krivnje, smilovala se i doktoru: ‘Od njega želim samo jedan dolar!‘

Američka glumica oslobođena je optužbe da je kriva za tešku skijašku nesreću na obroncima planine Flagstaff u Utahu u veljači 2016

Gwyneth Paltrow

 Rick Bowmer/Afp

Američka glumica Gwyneth Paltrow oslobođena je optužbe da je kriva za tešku skijašku nesreću na obroncima planine Flagstaff u Utahu u veljači 2016, odlučila je porota u Park Cityju. Tako je završio jedan od najbizarnijih sudskih procesa u Americi koji se ‘preko bare‘ već danima gleda u jednom dahu.

Podjetimo, umirovljeni liječnik Terry Sanderson optuživao je američku glumicu Gwyneth Paltrow za bijeg nakon što ga je nasilno udarila dok je bezbrižno skijao. Kaže da je zbog sudara zaradio trajno oštećenje mozga, te da se zbog zdravstvenih problema odvojio od obitelji. Prvo je tražio odštetu veću od tri milijuna dolara, ali kasnije je smanjio apetit i na sudu je zatražio ‘samo‘ 300.000 dolara. Međutim, ne samo da neće sada dobiti ni centa, nego će morati platiti troškove suđenja i odvjetničke naknade.

image

Gwyneth Paltrow

Rick Bowmer/Afp

Štoviše, sud je naredio da se isplati i sama Gwyneth Paltrow koja je zbog suđenja pretrpila ‘ekonomsku štetu‘. Međutim, glumica se smilovala liječniku i zatražila je naknadu od samo jednog dolara, što je Sud odobrio.

- Za sebe želim samo jedan dolar, a neka se isplate odvjetnici - rekla je Paltrow.

Nakon oslobađajuće presude, glumica je samo zadovoljno kimnula glavom i zahvalila se poroti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:25