SVEJEDNO ĆE ZARADITI

Gwyneth Paltrow snimila bizarnu reklamu i šokirala fanove: ‘Uložila je nula truda, k‘o da zove mamu, doslovno je boli briga‘

Reklamu za društvene mreže snimila je u svojoj kuhinji, prednjom kamerom

Gwyneth Paltrow

 Screenshot/TikTok/

Gwyneth Paltrow zabrinula je obožavatelje nakon što je uložila "nula truda" u reklamu za probiotike.

Oscarom nagrađena glumica udružila se sa Seedom kako bi reklamirala njihovu novu sinbiotičku tabletu, a reklamu za društvene mreže je snimila u svojoj kuhinji, prednjom kamerom, za kuhinjskim stolom.

U kratkom videu koji promovira spomenutu tabletu marke Seed, Gwyneth stavi tabletu nakratko u usta i govori: "Dakle, ovo je probiotik od 24 soja probiotika, a ne onakav kakav se nalazi u jogurtu i sličnim stvarima". Zatim je prekida zvuk komešanja u pozadini, navodeći je da krene objašnjavati kako njen sin Moses kuha mlijeko na pari prije nego što nastavi i istakne da je spomenuta Seed tableta "dobra za nadutost". Tada snimka neočekivano završava bez objašnjenja.

@seed

Gwyneth Paltrow loves our DS-01® Daily Synbiotic! Save 30% today with her exclusive code: GWYNETH30

♬ Promoted Music - seed

Obožavatelji su brzo izrazili šok zbog spomenute snimke, našalili se da je "remek-djelo" i priznali da je ne mogu prestati gledati. Brojni su komentirali apsurdnu snimku, a neki nisu mogli vjerovati da je snimka uistinu "prava reklama".

- Svejedno će biti plaćena - stoji u jednom od komentara.

- Ovo je najbolja reklama koju sam ikad vidio - komentirao je jedan korisnik Instagrama, dok je jedan od komentara istaknuo kako ga "ova promocija tablete podsjeća na video pozive s mamom".

image

Gwyneth Paltrow

Airbnb/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Inače, Gwyneth redovito promovira vitamine i dodatke prehrani putem svog wellness brenda Goop te zagovara detoksikaciju i zdrav život. Ipak, glumica je izazvala žestoke reakcije na internetu ranije ove godine nakon što je podijelila svoju dugu "dnevnu wellness rutinu" i otkrila da se njezina prehrana sastoji samo od juhe od kostiju i povrća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:52