JASNA PORUKA

Hailey Bieber demantirala teorije o svom braku i odgovorila tati koji je pozvao da se ljudi mole za nju i muža

‘Samo za vašu informaciju, priče i stalne glasine koje vidim dolaze iz zemlje zabluda...‘, kazala je manekenka

Justin i Hailey Bieber

 Evga, Porj/

Nakon što je Stephen Baldwin pozvao obožavatelje da se pomole za njegovu kćer, Hailey, i njezina supruga Justina Biebera, zabrinuo je obožavatelje diljem svijeta. Njegova je izjava, naravno, potaknula brojna nagađanja zabrinutih koja su sugerirala na nevolje u raju poznatog para.

image

Hailey i Justin Bieber

Profimedia/

Sada je Hailey osudila glasine i demantira tračeve oko njezina braka s Justinom Bieberom. "Samo za vašu informaciju, priče i stalne glasine koje vidim na TikToku su cijelo vrijeme netočne. Napravljene ni iz čega, dolaze iz zemlje zabluda...", kazala je manekenka.

"Kršćani, molim vas, kada mislite na Justina i Hailey, odvojite trenutak i uputite malu molitvu za njih da imaju mudrost, zaštitu i da se približe Gospodinu", izjava je koju je od Victora Marxa podijelio Baldwin pa izazvao pomutnju među obožavateljima. Victor je, kako prenosi Page Six, rekao da se njegova supruga, Eileen Marx, i Haileyina mama, Kennya Baldwin, često mole zajedno za mladi par.

image

Instagram priča Stephena Baldwina

Screenshot/

"Bez obzira na materijalne stvari ili pohvale, često se suočavaju s duhovnim ratom koji je intenzivan i nastoji uništiti njihovu vjeru, brak i život općenito...", pisalo je. Obožavatelji su brzo izvukli neutemeljene zaključke iz zagonetne molbe, a kasnije su Bieberovi viđeni kako zajedno posjećuju kasnu noćnu službu u crkvi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:56