STRAHOVI I ŽELJE

Hailey o proširenju obitelji s Justinom Bieberom: ‘Strah me imati djecu s njim, stalno plačem zbog toga‘

Hailey Bieber otvoreno je govorila o tome da ima djecu sa suprugom Justinom Bieberom u novom intervjuu

Hailey Bieber i Justin Bieber progovorili o djeci

 Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/Afp/Profimedia

Hailey Bieber, 26-godišnja američka manekenka i društvena influencerica, iznijela je svoje mišljenje o tome kako su ona i Justin Bieber otvoreni za dobrodošlicu novim članovima u svoju obitelj, ali je priznala da se osjeća ‘uplašeno‘ samom idejom.

Hailey je objasnila kako često plače zbog razmišljanja o tome da ima djecu sa svojim suprugom, poznatom pjevačkom zvijezdom, s kojim se vjenčala 2018. godine.

"Doslovno plačem zbog toga cijelo vrijeme", izjavila je u novom intervjuu u kojem je otvoreno razgovarala o mogućem proširenju obitelji u budućnosti.

Hailey je također izjavila: "Toliko želim djecu, ali plašim se", nastavljajući svoj intervju za "The Sunday Times". Dodala je kako joj je dovoljno što ljudi govore stvari protiv njenog supruga i prijatelja te kako ne može ni zamisliti suočavanje s ljudima koji govore o njenom djetetu.

Hailey je kći glumca Stephena Baldwina, najmlađeg od braće Baldwin, i grafičke dizajenrice Kenneye Deodato Baldwin. Ona i Justin kratko su se zabavaljali od prosinca 2015. do siječnja 2016. godine, kada su se razišli.

Pomirivši se i obnavljajući svoju romansu u lipnju 2018. godine, par se zaručio sljedećeg mjeseca.

Potvrdili su u studenom 2018. godine da su se vjenčali, a tema o djetetu za obitelj Bieber sve češće postaje aktualna.

Govoreći u emisiji "The Ellen DeGeneres Show" 2020. godine, Justin je istaknuo da je dijete ipak Haileyina odluka jer se radi o "njezinom tijelu i o tome što želi napraviti", dodajući kako misli da ona želi imati ne jedno, već "nekoliko" djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 07:34