JINX JE OŽIVJELA!

Halle Berry podsjetila na legendarnu scenu iz Bond filma, i 20 godina kasnije izgleda sjajno!

Glumica je više puta istaknula da svoju besprijekornu liniju najbolje održava boksajući. "Tako vježbate cijelo tijelo", dodala je
Halle Berry
 Halle Berry/instagram/Ferrari/Profimedia

Američka glumica Halle Berry (54) u utorak je na svom Instagram profilu objavila video kojim promovira vlastitu digitalnu platformu za zdravlje i wellness Re-spin, a njezini su obožavatelji odmah uočili da je u jednom kadru suptilno podsjetila na svoje igranje Bond junakinje Giacinte "Jinx" Johnson u filmu "Umri drugi dan" iz 2002. godine, piše Daily Mail.

Oscarom nagrađena glumica u videu boksa, radi yogu, vježba trbušne mišiće i radi sklekove, ali i pliva te uživa na plaži. U kadru koji je svima zapeo za oko Berry u izazovnom crnom bikiniju samouvjereno korača po pijesku poput "Jinx", a njezini obožavatelji nisu propustili istaknuti da Berry izgleda podjednako senzacionalno kao i u 12. filmu o britanskom tajnom agentu Jamesu Bondu.

image
Halle Berry kao Giacinta "Jinx" Johnson
Keith Hamshere/mgm Pictures/Entertainment Pictures/Profimedia

"Re-spin je uključiva platforma koja je stvorena kako bi inspirirala ljude te im dala potrebne resurse i proizvode kako bi mogli poboljšati svoje zdravlje i dobrostanje. Naša je misija duboko osobna i ukorijenjena u ideji da zdravlje ne dolazi preko noći već da je ono cjeloživotno putovanje koje zahtijeva predanost i obazrivost", može se čuti u videu od Berry.

Podsjetimo, scena u kojoj Berry kao Jinx u filmu "Umri drugi dan" u narančastom bikiniju i bijelim opasačem s nožem hommage je sceni iz filma "Dr. No" u kojoj Ursula Andress kao Honey Rider također u bikiniju s nožem na opasaču izranja iz vode.

Berry je rekla da voli što je dio serijala o Jamesu Bondu te da je voljela igrati Jinx. Glumica je ovako opisala legendarnu scenu iz "Umri drugi dan": "Ispočetka je bilo malo zastrašujuće. Tko želi da ga uspoređuje s drugom glumicom ili osobom? Nadala sam se da ću uspjeti ispuniti očekivanja."

image
Ursula Andress kao Honey Rider
Bfa/Alamy/Alamy/Profimedia

Glumica je više puta istaknula da svoju besprijekornu liniju najbolje održava boksajući. "Vježbate cijelo tijelo, oblikujete svaki mišić i sagorijevate masti. Uz to, spuštate razinu stresa, razvijate koordinaciju očiju i šaka te podižete samopouzdanje", rekla je Berry. "Najvažnije od svega, nikada ne prestajete učiti. Boksam već 10 godina i svaki puta pronađem novi izazov u ringu."

Re-spin postoji od 2018. godine, a izrastao je iz platforme Hallewood.

Berry trenutno snima film "Moonfall".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. ožujak 2024 06:50