NEOČEKIVANO IZDANJE

Halle Berry pokazala sebe u najprirodnijem obliku: ‘Moj muškarac voli ovo‘

Brojni su njeni pratitelji u komentarima komplimentirali ovo prirodno izdanje glumice

Halle Berry

 John Angelillo/Upi/Profimedia/John Angelillo/upi/profimedia

Halle Berry je svijetu pokazala svoju kosu u svom "afro" prirodnom izdanju i cijeli joj se internet divi.

Naime, 56-godišnja glumica je podijelila fotografiju na Instagramu ove nedjelje s potpuno kovrčavom kosom uz drzak opis: "Nedjeljno ‘serviranje‘... Moj muškarac voli ovo."

Nekadašnja Bond djevojka odjenula je ležernu crvenu kariranu pidžamu na kopčanje i sjedila je vani bez šminke kako bi bolje uhvatila zrake sunca. Berry je također pozvala svoje pratitelje da "proslijede sve pritužbe" njenom dečku, Vanu Huntu, inače glazbeniku koji je nagrađen Grammyjem.

Brojni su njeni pratitelji u komentarima komplimentirali njenu prirodnu kosu.

- Prirodna afroamerička žena je svjetlo i snaga. Ti utjelovljuješ oboje - istaknuo je jedan komentator.

- Mogla bi biti ćelava i uvijek ćeš izgledati fantastično, svaka čast na ovom izgledu, dobro ga nosiš - stoji u komentarima.

- Izgledala bi sjajno i da odjeneš vreću za smeće - napisao je jedan korisnik Instagrama.

Zvijezda je poznata po svojoj kosi koja nikada nije bila ista: jedno vrijeme je imala kratku kosu, zatim je obrijala glavu, zadivila ljubičastom kosom i podsjećala na svog lika iz "X-Mena", Storm, sa srebrnom frizurom.

Prije nego što je upoznala Hunta, kojeg naziva "ljubavi svog života", Halle je od 1993. do 1997. bila u braku s igračem bejzbola Davidom Justiceom. Zatim se udala za pjevača Erica Benéta od 2001. do 2005., bila je u dugoj vezi s Gabrielom Aubryjem od 2005. do 2010., a od 2013. do 2016. je bila u braku s Olivierom Martinezom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 23:00