SLUČAJ ZAVRŠEN

'HALO POLICIJA, GLEDAM SLAVNOG PJEVAČA KAKO SE IŽIVLJAVA NAD ŽENOM I BEBOM' Anonimna dojava uzburkala strasti u glazbenom svijetu

 REUTERS

Anonimna dojava da pjevač Maroon 5 Adam Levine zlostavlja suprugu i četiri tjedna staru kći nakratko je uzburkala strasti u glazbenom svijetu.

- Jasno sam vidio kako Levin udara ženu i bebu. Suprugu Behati udario je tako jako da je pala na tlo - stigla je poruka u policiju, prenosi TMZ.

Policija se ubrzo pojavila u Levinovom domu u Los Angelesu i još brže zaključila da se nije dogodilo - baš ništa. 'Čuvari zakona' su odmah zaključili kako su optužbe neutemeljene.

Levine i bivši model Victoria Secreta uplovili su u bračne vode 2014. godine, a prvo dijete dobili su prošlog mjeseca. Slavni par gotovo na dnevnoj bazi objavljuje fotografije na Instagramu po kojima bi se zaključilo da je njihov bračni život idiličan. I upravo zbog toga je bilo teško za povjerovati da je Levine nasilnik.

Bolji poznavatelji prilika u Hollywoodu kažu da su ovakve optužbe jako česte kada su u pitanju slavne osobe i da je zapravo jako čudno da je Levine tek sada postao žrtva 'likova koji nemaju pametnijeg posla'.

Slavni pjevač je za TMZ izjavio da je jako zahvalan policiji koja je bila profesionalna i efikasna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:37