‘KVRC U GLAVI‘

Haris Džinović danas se i službeno razveo, opleo po bivšoj: ‘Družila se sa ženama sumnjivog morala‘

Popularni pjevač je po završenom ročištu okupljenim medijima rekao da je Melina ‘nikakva žena‘

Melina i Haris Džinović
 

 Tonci Plazibat/CROPIX

Pjevač Haris Džinović i modna dizajnerica Melina Džinović u četvrtak su se službeno razveli u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu.

Haris je nakon izlaska iz suda u kojem se dizajnerica nije pojavila, između ostaloga, istaknuo da se Melina družila sa ženama sumnjivog morala i prošlosti.

- Ona je jedan period bila potpuno u redu, nešto se dogodilo s njom. Neki kvrc u glavi. Puno druženja sa ženama sumnjive prošlosti i morala. Ukazao sam joj na sve to, ona je rekla da nije to tako. Rijetko postoji žena koja prizna svoju krivnju i ispriča se, prizna svoju pogrešku. Ona se nikad nije ispričala - rekao je Haris za Kurir.

Podsjetimo, Džinović je po završenom ročištu okupljenim medijima rekao da je Melina "nikakva žena te da ga je samo iskorištavala za novac".

- Pitajte nju zašto nije došla, ja nemam nikakvo saznanje. Dvije strane su bile suglasne, sutkinja je to prihvatila i dala je presudu. Službeno sam razveden. Osjećam se odlično. Ovo je potpuno normalna stvar, nema razloga za slavlje, ljudi su se dogovorili da ne žive zajedno. Podrška sina puno mi znači. Ne vjerujem ženama. Melina je nikakva žena.

Ja sam kriv što sam se oslonio na tuđu svijest. Sama je rekla da je materijalist, nju zanimaju samo pare. Ne zanima me s kim me varala, sin je jako ljut na nju. Nisam žalio ni dinara na nju, sve sam joj kupovao, materijalist je - zaključio je pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:54