BURAN RASTANAK

Haris Džinović otvoreno i detaljno o obračunu sa suprugom: ‘Djeca su se bojala da ne dođe do fizičkog sukoba‘

Mnogi su Melinu okrivili da se udala za Džinovića ‘iz koristi‘, no Haris tvrdi da to nije bilo tako

Haris Džinović i Melina

 Tonci Plazibat/Cropix

Kralj narodne glazbe i sevdalinki Haris Džinović govorio je za srpski Pink o svom rastanku s bivšom suprugom, 43-godišnjom Melinom. U svom domu u Senjaku, on je pričao o detaljima burnog rastanka s partnericom s kojom ima dvoje djece, kćer Đinu i sina Kana.

- Nisam mislio da će završiti ta ljubavna priča sve dok netko od nas dvoje ne ode na onaj svijet. Gradio sam to kao da će vječno trajati. Nisam sumnjao u njenu vjernost do samog kraja, kada su neke ružne stvari izašle na površinu. Prije dvije godine sam primijetio da se udaljavamo jedno od drugog. Ničim izazvano. Ni dan-danas ne znam za neke razlike, niti me zanimaju, ali sam vidio da to nisu bliskost i prisnost, koji su bili prisutni prethodnih 15, 16, možda i 18 godina, i onda je to krenulo ka raspadu, koji se i dogodio - rekao je Džinović u intervjuu za Pink.

image

Haris Džinović i Melina

Tonci Plazibat/Cropix

Mnogi su Melinu okrivili da se udala za Džinovića "iz koristi", no Haris tvrdi da to nije bilo tako.

- Bilo je tu ljubavi, ne mogu dušu kriviti, bar sam mislio da je bilo ljubavi. Tako je to izgledalo, meni je to bilo dovoljno, druga strana zna koliko je to bilo iskreno. To biste je trebali pitati. Bilo je lijepo dok je trajalo, kasnije je sve krenulo nizbrdo i rezultiralo raspadom braka - objasnio je i nastavio o njihovoj djeci, koja su stala na njegovu stranu.

- Ne znam što im je u glavi, znam da nisu sretni, nego razočarani. Nadali su se boljem životu, jer ja sam im omogućio vrhunski život radeći i stvarajući sve te godine. Ne samo život kakav zaslužuju, nego i više od toga, ali to se srušilo. Međutim, dobro živimo - tvrdi 72-godišnji pjevač.

Naime, čuo je i tvrdnje Vesne Đogani o Melininim prevarama. Ističe kako njemu to nitko nije direktno rekao.

- Ja to nisam vidio, ne mogu to tvrditi, ne znam što gospođa Đogani zna, što je rekla, gdje i kako - nisam u to upoznat. Nitko mi ništa nije rekao, nisam bio u teretani i tako to. Smatram to nekorektnim, jer su produžili agoniju, napravili veće probleme nego što jesu, moglo je prije završiti, nije im baš na čast, ali što ću, svatko ima pravo šutjeti - ispričao je Džinović i dodao kako ga nakon razvoda Melina nije probala "ni kontaktirati".

image

Haris Džinović i Melina

Tomislav Kristo/Cropix

Govorio je Džinović i o večeri njihovog nedavnog sukoba, kada je Melina upala u vilu, a pjevač pozvao policiju.

- Pozvao sam policiju uz savjetovanje svog odvjetnika. Napustila je kuću, a onda se gubi neka, što ja znam, baština i pravo boravka u kući. Ima pravo da pokupi i uzme što je njeno, ipak živi na drugom kraju grada, ima svoj stan. Koji je zapravo razlog bio njenog dolaska te večeri - ne znam. Možda je bila i provokacija - nagađa pjevač i dodaje kako je Melina vikala da je "svaki kvadrat te kuće njen, baš kao i njegov".

- Postupio sam građanski, pozvao policiju, policija je uzela izjave, dali smo izjave u stanici i tako je sve završilo. Malo miriše na provokaciju, ali ne znam koji je razlog njenog dolaska i toga da ne želi otići - rekao je Haris Džinović.

image

Haris Džinović

Press/

Nadalje, Džinović je objasnio kako su se te večeri djeca bojala da njihova svađa ne eskalira u neki fizički obračun, ali to pjevaču, kako kaže, "ne pada na pamet".

- Postoji logičan put kako se rješavaju te stvari i tako sam to i napravio - dodao je. Tvrdi kako su se neki njihovi prijatelji opredijelili na njegovu ili njenu stranu, no on ističe da baš i nije to osjetio jer je ostao "prijatelj sa svima".

Na pitanje voditeljice kako se Haris osjeća na kraju svega, on je odgovorio da je "poput betona".

- K‘o beton. Bolje se osjećam nego prije. Ako izađeš živ iz jedne bitke, spreman si za drugu. Nova ljubav? Prvo trebam riješiti aktualne stvari, a nova ljubav može čekati, ona dođe ili ne dođe, može li se čovjek u ovim godinama zaljubiti uopće... Vidjet ćemo što nosi dan, a što noć - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:09