RAZIŠLI SE U MIRU

Haris Džinović se razvodi, ali da brak ne funkcionira prva je otkrila kćer Đina: ‘Ne spavaju u istoj sobi‘

Đina ima 130 tisuća pratitelja i na nekim fotografijama više od 30 tisuća lajkova, a sin Kan je samozatajan iako živi luksuzno

Đina Džinović

 Instagram/Đina Džinović/

Iako je možda neke iznenadila odluka Meline i Harisa Džinovića o tome da se razvedu, čini se da nevolju u raju postoje već neko vrijeme. Poznati je par u braku dobio dvoje djece, kći Đinu i sina Kana. Dok je Đina influencerica i ne smeta joj medijska pažnja, njezin je brat nešto malo više samozatajan.

Đina je jednom prilikom prije tri godine, prenosi Story, rekla da njezini roditelji ne spavaju u istim sobama. Tada su mnogi osudili to što iznosi privatnost svojih roditelja javno pa su reakcije na društvenim mrežama bile burne.

19-godišnjakinja i poznata influencerica često na društvenim mrežama otkriva kako živi luksuzno. Haris je jednom prilikom rekao da se ne miješa se u njezin posao i njezin odabir te da joj ne daje savjete jer se ne razumije u taj posao.

Đina ima 130 tisuća pratitelja i na nekim fotografijama više od 30 tisuća lajkova. Kan se, u drugu ruku, ne fotografira previše za društvene mreže, ali sudeći po medijima, voli putovati i posjećivati luksuzne destinacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. ožujak 2024 08:00