EKSPLOZIVNI MEMOARI

Harry čak piše i o događajima na dan kad se rodio: ‘Znate li što je moj otac tada rekao princezi Diani?‘

Ova rečenica dio je nadolazeće autobiografije vojvode od Sussexa, koja bi trebala biti objavljena 10. siječnja

Princ Harry, kralj Charles i princeza Diana

 Profimedia

Bliži se datum izlaska eksplozivnih memoara princa Harryja ‘Spare‘, u kojima otkriva brojne pikanterije iz života kraljevske obitelji. Tako, među ostalim, princ piše i o trenutku svoga rođenja. Navodno je tada kralj Charles rekao Harryjevoj majci, princezi Diani, sljedeće riječi: ‘Prekrasno! Sada si mi dala nasljednika i ‘rezervu‘ - moj posao je završen.‘

image

Rođenje princa Harryja, Charles i Diana ispred bolnice u Londonu

John Shelley Collection/Avalon/Profimedia

Ova rečenica dio je nadolazeće autobiografije vojvode od Sussexa, koja bi trebala biti objavljena 10. siječnja, a čiji su dijelovi već procurili u The Guardian. Tako britanski medij izvještava da je princ Harry namjerno odabrao baš taj, pomalo pogrdan naslov knjige, koji je zapravo naziv za osobu koja je druga u nasljednom redu u kraljevskim obiteljima i vjerojatno nikad neće sjesti na prijestolje ili rezerva "za svaki slučaj".

Ove Harryjeve tvrdnje dolaze nakon što je optužio kraljevsku obitelj za ‘curenje i podmetanje‘ informacija medijima, a ranije je također izjavio da bi želio obnoviti odnos sa svojim ocem i bratom Williamom. A onda je pak izjavio da ga je brat također fizički napao tijekom svađe oko njegova braka s Meghan Markle!

image

Princ Harry

Cbs/Planet/Profimedia

Harry nadalje tvrdi da je William američku glumicu nazvao "teškom", "bezobraznom" i "toksičnom" - što su komentari za koje je mlađi brat rekao da ponavljaju "priče medija" o njegovoj supruzi.

Prema Guardianu, "ova scena jedna je od mnogih nevjerojatnih scena" opisanih u Harryjevoj autobiografiji "Spare" koja bi trebala biti objavljena 10. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 20:21