NEMILA SCENA

'HARRY JE JAKO UZDRMAN I U ŠOKU, NAPADAČ JE IMAO NOŽ!' Omiljeni Britanac žrtva oružane pljačke: 'Razbojnik ga je opelješio, i to na Valentinovo'

Harry Styles
 Profimedia, INSTAR Images

Poznati pjevač Harry Styles (26) opljačkan je tijekom noćnog izlaska na samo Valentinovo, piše BBC.

Bivšeg pjevača bivšeg benda One Direction napao je nožem naoružani pljačkaš u blizini puba Spaniards Road u londonskom Hampsteadu.

Policija je potvrdila da istražuje oružanu pljačku na toj lokaciji.

Kazali su i da je žrtva pljačke koja se dogodila u subotu, 15. veljače bio mlađi muškarac.

- Muškarcu u dvadesetim godinama prišao je drugi muškarac naoružan nožem i zatražio novac. Napadnuti muškarac nije ozlijeđen, ali je ostao bez stanovitog iznosa gotovine. Zasad još nitko nije uhićen, objavila je policija.

Stylesova izdavačka kuća, a ni njegov menadžer nisu ništa željeli komentirati, ali izvori bliski pjevaču za Daily Mail kažu da je Harry poprilično potresen nemilom epizodom.

- Pa taj razbojnik mu je ipak prijetio nožem!, povjerila se osoba bliska Stylesu.

Inače, poznati pjevač nastupit će na Brit Awardsima gdje je nominiran za dvije nagrade: za najboljeg solo pjevača i za najbolji album.

Prošle godine je beskućniku Pablu Tarazaga-Oreru (26) sudski zabranjeno da se približava Stylesu na manje od 250 metara nakon što je proglašen krivim za uhođenje jer je mjesecima kampirao ispred pjevačeve kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:54