SLAVI SE I ROĐENDAN

Harry, Meghan, Kate i William ne planiraju se družiti tijekom kraljičina jubileja: Možda će se susresti, ali...

Posljednji put svi su bili zajedno tijekom prilično neugodnog okupljanja u Westminsterskoj opatiji...

Meghan, Harry, William i Kate

 Phil Harris/daily Mirror/Pa Images/Profimedia/Phil Harris/daily Mirror/Pa Images/Profimedia

Princ Harry i supruga Meghan Markle možda se uopće neće družiti s princom Williamom i Kate Middleton tijekom njihova posjeta Velikoj Britaniji, rekli su za Page Six "izvori bliski kraljevskoj palači".

Harry i Meghan u četvrtak su s drugim članovima kraljevske obitelji gledali ceremoniju "Trooping the Color". No, iako su se nakon dugo vremena susreli s obitelji, Williama i Kate nisu vidjeli.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Nekadašnja "fantastična četvorka" trebala bi se, prvi put nakon više od dvije godine, ponovno okupiti u petak na misi u katedrali svetoga Pavla.

image

Princ William

Peter Macdiarmid/Eyevine/Profimedia/Peter Macdiarmid/Eyevine/Profimedia
image

Vojvotkinja Camilla, princ Charles, kraljica Elizabeta II., vojvotkinja Kate, Kate Middleton, princ Louis, princeza Charlotte, princ George, princ William.

Alpha Press/Avalon/Profimedia/Alpha Press/Avalon/Profimedia

Posljednji put svi su bili zajedno tijekom prilično neugodnog okupljanja u Westminsterskoj opatiji na obilježavanju Dana Commonwealtha u ožujku 2020., nekoliko dana prije nego što su se Harry i Markle preselili u SAD. Harry i William i dalje nisu u dobrom odnosu.

- Trenutačno se ne čini kao da će se njih četvero sami družiti tijekom proslave jubileja, rekao je jedan insajder.

To znači da troje Williamove i Kateine ​​djece, osmogodišnji princ George, sedmogodišnja princeza Charlotte i četverogodišnji princ Louis, možda neće vidjeti svoje rođake, trogodišnjeg Archieja i malenu Lilibet, koja će proslaviti svoj prvi rođendan u subotu.

Ranije je objavljeno da će William i Kate u tom trenutku biti u Walesu, jer će Lilibet u subotu s kraljicom proslaviti rođendan u dvorcu Windsor.

Još uvijek nije poznato hoće li nakon susreta biti objavljena povijesna fotografija kraljice i njezine imenjakinje, no vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, kako je izvijestio Page Six, planiraju zadržati taj posjet skromnim i privatnim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:40