THE LATE LATE SHOW

Harry otvorio dušu i otkrio zašto je pobjegao iz Britanije: ‘Uništavalo me to, bilo je toksično‘

Otkrio je da je znao da je Meghan ona prava za njega već na drugom spoju, kako mu se sviđa serija ‘Kruna‘...
Princ Harry
 Cbs/Ferrari/Profimedia

Princ Harry gostovao je u TV emisiji britanskog komičara i otkrio je da je odlučio odreći se kraljevskih dužnosti jer su britanski mediji uništavali njegovo mentalno zdravlje.

Sin pokojne princeze Diane dao je iskreni intervju svom sunarodnjaku Jamesu Cordenu u emisiji The Late Late Show dok su se u otvorenom autobusu na kat vozili po Los Angelesu i pili čaj.

- Ja nisam napustio kraljevsku obitelj, ali sam morao otići jer je cijela situacija utjecala na moje psihičko zdravlje. Nalazio sam se u jako teškoj situaciji, i mislim da je to puno ljudi vidjelo.

image
James Corden i princ Harry
Cbs/Ferrari/Profimedia
image
Cbs/Ferrari/Profimedia

- Svi znamo kakvi mogu biti britanski mediji. Uništavalo me to, bilo je toksično. Napravio sam ono što bi svaki suprug i otac napravio. Morao sam spasiti svoju obitelj, rekao je a dodao

- Ali nikada nismo otišli i što se mene tiče, nikada neću otići. Moj život je javna služba. Uvijek ću davati svoj doprinos, gdjegod bio i živio uvijek ću biti isti.

U intervjuu koji je pokrivao puno tema Harry je primjerice otkrio da je kraljica Elizabeta njegovom sinu Archieju za Božić kupila aparat za vafle, da je znao da je Meghan ona prava za njega već na drugom spoju, da nije puno obilazio Los Angeles zbog lockdowna te da mu se sviđa kako je njegova obitelj prikazana u Netflixovoj seriji 'Kruna'.

Detaljno je podijelio svoje dojmove o najnovijoj sezoni serije Kruna.

- On se ne pretvaraju da su vijesti, to je fikcija. Vrlo je labavo povezana s istinom. Naravno da nije sve točno, ali daje vam okvirnu ideju o načinu života, o pritiscima stavljanja dužnost iznad obitelji, i što sve može iz toga proizaći.

- Puno više se osjećam ugodno gledajući Krunu nego čitajući članke u novinama o mojoj obitelji, mojoj supruzi ili meni. Baš imam s tim problem.

Kada ga je Corden upitao kojega glumca bi želio vidjeti u Kruni u ulozi Harryja, bez oklijevanja je rekao Damien Lewis, crvenokosi junak popularnog serijala Domovina.

Progovorio je i supruzi Meghan Markle, koja je u vrijeme kada su se upoznali bila glumica.

image
James Corden i princ Harry
Cbs/Ferrari/Profimedia
image
James Corden i princ Harry
Cbs/Ferrari/Profimedia

- Nije toliko bitno gdje smo išli nego da smo odmah kliknuli, bilo nam je ugodno od prvog trenutka. Hodanje s bilo kojim članom kraljevske obitelji je drugačije. Svi spojevi se pretvore u večeru ili gledanje televizije i druženje po doma, otkrio je.

Rekao je da su proveli užasno puno vremena upoznavajući se bez distrakcija, rekavši da je to bilo nevjerojatno.

Čak i Meghan se nakratko pojavila u emisiji kada su je nazvali putem FaceTimea. I to baš kada su James i Harry posjetili kuću u kojoj se snimala popularna TV serija 90-tih 'Princ iz Bel Aira'.

Kada je Corden izjavio da bi oni možda mogli kupiti kuću, Meghan je uzvratila da joj je dosta selidbi.

Tijekom posjeta vili razgovarali su s vlasnicom, našalili se da bi željeli kupiti kuću, a Harry je iskoristio priliku pa zamolio da ode u njihov toaleta.

Nakon toga je spomenuo kako je kraljica Archieju poslala aparat za vafle za Božić, a Meghan je to predložila. Otkrio je da Meghan napravi prekrasnu organsku smjesu za vafle koju onda jedu za doručak s dodacima poput šumskog voća i sirupa.

Također je otkrio da kraljica i princ Philip znaju koristiti Zoom, našalivši se da njegov djed zatvori laptop kada završe razgovor umjesto da napravi nekoliko klikova i ugasi ga prije nego što ga zatvori.

Harry tijekom razgovora nije krio da uživa biti otac i da je njegov Archie nevjerojatan.

- Ima sjajnu osobnost, već može spojiti tri ili četiri riječi, pjeva pjesmice. Njegova prva riječ bila je krokodil.

image
James i Harry pokucali su na vrata kuće iz serije 'Princ iz Bel Aira'
Cbs/Ferrari/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:48