VELIKA POGREŠKA

Harry priznaje da je na internetu potražio scene seksa svoje supruge: ‘Nisam trebao to vidjeti‘

Meghan je utjelovila lik Rachel Zane u seriji "Suits" koja se prikazivala od 2011. do 2019.

Meghan Markle u seriji ”Suits”

 Youtube

Princ Harry otkrio je da je bila pogreška što je potražio scene seksa svoje supruge Meghan Markle u seriji “Suits” gdje je glumila.

U svojim memoarima “Spare”, vojvoda od Sussexa otkrivo je da je na internetu potražio scene seksa svoje tadašnje djevojke te požalio našalivši se da mu je nakon toga bila potrebna terapija električnim šokom kako bi mu spalila slike iz mozga.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Par je počeo izlaziti 2016. godine, kada je Meghan još glumila u seriji. Vojvotkinja od Sussexa utjelovila je lik Rachel Zane koja se u jednom trenutku spetljala s glavnim protagonistom u sobi za sastanke.

- Nisam trebao vidjeti takve stvari, piše Harry u knjizi.

Scena koju je spomenuo je ona iz posljednje epizode druge sezone kada njezin lik priznaje svoje osjećaje prema Mikeu Rossu (Patrick J. Addams).

Međutim, izgleda da princ Harry nije jedini kojem je prizor bio jeziv.

Godine 2012. za vrijeme promoviranja druge sezone serije, Meghan i njezin kolega iz serije, Addams, odgovorili su na pitanje o njihovim najneugodnijim trenucima tijekom snimanja.

- Seks u sobi za sastanke je bio čudan, priznao je Addams na što je ona dodala: “Naravno da je bio čudan!”.

S druge strane, Harry se među ostalim u knjizi osvrnuo i na žestoku svađu sa svojim bratom, princem Williamom.

Naime, otuđeni princ tvrdi da ga je William napao nakon što je nazvao njegovu suprugu “bezobraznom”. William ga je navodno zgrabio za ovratnik i bacio na pod nakon čega je Harry leđima razbio pseću zdjelicu. Međutim, William je tada navodno izjavio da se to nije dogodilo. Žestoka svađa navodno je izbila u kuhinji njegova doma u dvorištu Kensingtonske palače 2019.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:54