‘ON JE IKONA‘

Harry Styles ostao bez uloge kultnog Elvisa: ‘Postoji jedan problem s njim...‘

Pjevač je prošlog mjeseca rekao Howardu Sternu da je jako želio glumiti Elvisa jer je pjevač od malena obožavatelj

Harry Styles

 Backgrid Uk/Profimedia

Glazbenik Harry Styles nedavno je otkrio da je vodio pregovore oko uloge kultnog Elvisa Presleyja u najnovijem biografskom filmu Baza Luhrmanna.

Naime, australski redatelj odbio je mladog znanstvenika, a sada je otkrio i zašto. Razlog nije taj što nije obožavatelj britanske superzvijezde, već upravo suprotno.

Govoreći u emisiji 'Fitzy & Wippa', Luhrmann je istaknuo kako je Styles 'stvarno talentiran' glumac.

'Radio bih na nekom projektu s njim... Međutim, pravi problem s Harryjem je u tome što je on Harry Styles. On je već ikona', rekao je. Luhrmann je također objasnio kako ne drži tradicionalne audicije kada bira glumce za uloge u svojim filmovima.

"On je tako sjajnog duha i nemam ništa drugo za reći o Harryju Stylesu osim sjajnih stvari", dodaje.

Pjevač je prošlog mjeseca rekao Howardu Sternu da je jako želio glumiti Elvisa jer je od malena njegov obožavatelj. "Bilo je nešto nevjerojatno sveto oko njega pa sam pomislio da bih trebao pokušati dobiti ulogu", rekao je Harry. Dodao je da nije imao nikakvih problema zbog toga što neće dobiti ulogu.

"Ako redatelj misli da nisam najbolji izbor za tu ulogu, onda je to bolje i za njega, i za mene. Ako misli da će film biti bolji s nekim drugim, onda ni ne želim sudjelovati jer ne želim biti ta loša verzija filma", poručio je.

Na kraju je Luhrmann za ulogu Elvisa odabrao mladog glumca Austina Butlera. Zapravo, redatelj kaže kako je Butler pokazao posebnu vezu s legendarnom rock zvijezdom.

"Nisam ja njega odabrao... kao da ga je privukla uloga jer se čini kao da je rođen da je igra. Jednostavno je pune dvije godine bez prestanka živio i disao kao Elvis. On sada prolazi kroz nešto poput reprogramiranja jer već dugo ne zna tko je zapravo', objasnio je redatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 20:43