NEZABORAVNA VEČER

Harry Styles pobijedio Beyonce, osvojio dvije nagrade pa briljirao nastupom: ‘Ovo se ne događa često ljudima poput mene‘

Od šest nominacija, britanski glazbenik osvojio je nagradu za najbolji album i najbolji pop vokalni album

Harry Styles

 Valerie Macon/Afp

Dodjela Grammyja bila je velika večer za Harryja Stylesa. Bivši frontmen benda One Direction osvojio je dvije nagrade uspjevši tako pobijediti jaku konkurenciju u kategoriji najveće nagrade večeri, onu za najbolji album godine.

Britanski glazbenik nadmašio je impresivne glazbenike i glazbenice poput Beyonce, Coldplaya, Kendricka Lamara, Adele, Lizzo

U potpunosti šokiran, 29-godišnji Harry popeo se na pozornicu te primivši svoju nagradu rekao:

- Čovječe, bio sam tako inspiriran svakim umjetnikom iz ove kategorije. U različitim razdobljima života, slušao sam sve ove umjetnike kada sam bio sam. Mislim da je važno zapamtiti da u glazbi nema najboljega. Mislim da nitko od nas ne sjedi u studiju i donosi odluke na temelju toga što nam može donijeti ovu nagradu. Tako sam zahvalan. Ovo se ne događa često ljudima poput mene. Ovo je tako lijepo. Hvala vam puno, poručio je pjevač ističući da je raditi na albumu “Harry’s House” bilo najveće iskustvo u njegovom životu. Na njemu je surađivao sa svoja dva najbolja prijatelja, a to što ga je mogao svirati ljudima bila mu je “najveća radost koju je mogao poželjeti”.

- Svi koji su inspirirali album, svi moji prijatelji koji su me podržavali kroz njega, puno vam hvala. Ne bih bio ovdje bez vas, zaključio je Harry nominiran za šest Grammyja ove godine. Osim onoga za najbolji album, osvojio je i Grammy za najbolji pop vokalni album.

image

Harry Styles

Frederic J. Brown/Afp

Prije nastupa presvukao se u šljokičasti outfit, majicu kratkih rukava i Guccijeve hlače, a zatim je briljirao na pozornici izvedbom svoga hita "As It Was”.

image

Harry Styles

Valerie Macon/Afp

Mnogi su primijetili da se tijekom nastupa njegova bivša djevojka, pjevačica Taylor Swift rasplesala među publikom, a viđeni su i kako prijateljski razgovaraju iza pozornice. Obožavatelji su tako zaključili da je bivši par u dobrim odnosima.

image

Harry Styles i Taylor Swift

Frazer Harrison/Getty Images/Profimedia/

Glazbenik koji trenutno broji tri Grammyja, prvi je osvojio 2021. za hit “Watermelon Sugar” u kategoriji “najbolja pop solo izvedba”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:59