TAJNI ŽIVOT U LONDONU

Harry Styles potajno živi u hotelu s novom djevojkom, jedno noćenje stoji pravo bogatsvo: ‘Lud je za njom‘

Pjevač čeka da mu se preuredi novo imanje, na kojem je spoijio dvije susjedne kuće iz 18. stoljeća. Cijena? Oko 50 milijuna funti

Harry Styles i Taylor Russell

 Profimedia/

Dok čeka da se sagradi njegova nova vila vrijedna 50 milijuna funti Harry Styles plaća noćenja od 2500 funti u hotelu. Pjevač u luksuznom smještaju potajno živi s djevojkom Taylor Russell, navodi jedan izvor za Daily mail. Izlaze tek na kave i po grickalice te bicikliraju Londonom kao obični turisti.

"Stvari su vrlo ozbiljne i Harry definitivno vidi budućnost s Taylor", rekao je izvor. Ovaj bivši član grupe "One Direction" do ušiju je zaljubljen u svoju novu odabranicu. Iako su oboje zauzeti svojim karijerama, podržavaju jedno drugo kad god stignu, kažu izvori za britanske tabloide.

image

Zagrljaj Harryja Stylesa i Taylor Russell potvđuje romansu

/Goff Photos/splashnews.com/splash/profimedia

Pjevač je otišao na predstavu "The Effect" u Nacionalno kazalište gledati svoju djevojku, a ona je njega posjetila u Beču na njegovom "Love on Tour" koncertu. Styles i kanadska glumica prvi su puta uočeni u lipnju dok su uživali u umjetničkoj galeriji u Londonu.

Od tada ih se često viđa zajedno. Styles je 2020. godine izdvojio 13 milijuna funti za kuće iz 18. stoljeća koje je spojio u jedno imanje i krenuo ih preuređivati. Za jednu je susjednu kuću dao 9 milijuna funti, a zatim 4 milijuna funti za još jednu susjednu nekretninu. Pretpostavljalo se da je angažirao dizajnericu Markle Vicky Charles za preuređenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 11:40