OŠTAR REZ

Harry Styles više ne izgleda ovako, obožavateljice u šoku: ‘Ma skini tu ćelavu kapu s glave, nemoj se igrati!‘

Glazbenik je nedavno obrijao svoje smeđe raskošne pramenove i novi imidž pokazao na koncertu benda U2 u las vegasu

Harry Styles 

 Robyn Beck/Afp/Profimedia/Robyn Beck/afp/profimedia

Harryju Stylesu kosa neko vrijeme neće biti zaštitni znak. Naime, glazbenik je nedavno obrijao svoje raskošne smeđe pramenove i u dogledno vrijeme neće imati potrebu za šišanjem, sudeći prema fotografijama koje je TMZ objavio u četvrtak.

Novi je imidž 29-godišnji pjevač javnosti predstavio na koncertu benda U2 u Las Vegasu gdje je bio s djevojkom Taylor Russell i grupom prijatelja. Dobitnik Grammyja na nastupu je bio u ležernom izdanju u bijeloj majici kratkih rukava, a svoju svježe obrijanu glavu ponosno je pokazao pjevajući i plešući uz neke od najvećih hitova slavnog irskog benda.

Styles je na koncertu stajao iza glumice, držeći jednu ruku na njezinom ramenu dok se zajedno zaljubljeno njihali u ritmu glazbe. Zaljubljeni par, za čiju se ljubav doznalo u lipnju, čitavo se vrijeme smiješio, a ljudi koji su se našli u njihovoj blizini posvjedočili su kako su Styles i Russell izgledali jako zaljubljeno tijekom izlaska, snimajući razdragane selfieje i razmjenjujući poljupce tijekom čitave večeri.

Unatoč tome što je par bio odlično raspoložen, mnoge Stylesove obožavatelje shrvala je vijest o tako drastičnom rezu kad je u pitanju pjevačeva kosa.

"Jako volim Harryja Stylesa i branit ću sve što on učini, ali ova frizura nije to, žao mi je", glasi jedan od tvitova, a na to su se nadovezali i drugi s komentarima poput: "Je li Harry Styles u krizi srednjih godina" ili pak "Harry skini tu ćelavu kapu s glave, nemoj se igrati sa mnom".

No bilo je i onih koji su istog trena zavoljeli njegov novi imidž.

"Što više gledam ovaj video to mi bolje izgleda obrijana glava, to je taj Harry Styles efekt", "Dobro izgleda ovako", "Sad je još zgodniji", glase komentari potpore.

image

Harry Styles

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kako bilo, Stylesova frizura oduvijek je bila vruća tema, od njegovih dugokosih dana do sve kraće kose. Tako je 2020. pjevač izazvao pomutnju nakon što se pojavio s uredno ošišanom kraćom frizurom nakon što je mjesecima imao duge, kovrčave uvojke, pa čak i brkove o kojima se također puno raspravljalo. Iako su obožavatelji u početku bili izbezumljeni zbog imidža koji je uključivao kratku kosu sa strane i nešto dužu na vrhu glave, s vremenom su ga zavoljeli, kao što je bio slučaj i s ostalim njegovim fazama kad je frizura u pitanju.

Premda se tada morao ošišati za ulogu u filmu "Ne brini draga", nije jasno što je potaklo njegovu posljednju odluku, pogotovo u trenutku kada se filmovi ponovno počinju snimati nakon završetka višemjesečnog štrajka glumaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:48