SRETNA ŽENA

Harryjeva bivša djevojka postala je majka i uživa u mirnom obiteljskom životu

Cressidu Bonas mnogi su smatrali idealnom djevojkom i potencijalnom suprugom princa, no ona nije voljela kontrolu i pravila dvora

Cressida Bonas

 Daniel Leal/Afp

Žena za koju svaki imalo rojalistički nastrojen građanin Ujedinjenog kraljevstva misli da bi bila savršena supruga princa Harryja umjesto omrznute Meghan Markle, Cressida Bonas (33), uživa u skladnom obiteljskom životu. Za razliku od princa Harryja, vojvode od Sussexa, koji u posljednje vrijeme na svim fotografijama djeluje nekako nezadovoljno i sjetno, ona se smiješi.

Fotoaparati su je uhvatili u šetnji zapadnim Londonom, s prinčevim imenjakom, zgodnim suprugom Harryjem Wentworthom Stanleyem u društvu i njihovim prvim djetetom, bebom koju je nedavno rodila, u kolicima.

Cressida, koja je s vojvodom od Sussexa bila u vezi dvije godine, do sada nije javno rekla ime i spol svog djeteta, a nije poznato ni kada je točno rodila. Objava Daily Maila u biti je potvrda sretnih vijesti.

A one su stigle devet mjeseci nakon što je otkriveno kako je i druga njegova bivša djevojka, Chelsy Davy, koja je u braku s hotelijerom Samom Cutmore-Scottom, rodila sina.

image

Princ Harry i Cressida Bonas na ragbi utakmici 2014. godine

Glyn Kirk/Afp

Princ Harry i Cressida razišli su se 2014. godine, navodno zato što je ona bila umorna od pomnog nadzora koji je dolazio kao dio paketa u ljubavnoj vezi s članom kraljevske obitelji. Ona to nije željela, više joj se sviđao normalan život, rad u kazalištu, povremeni modeling i kakva-takva mogućnost da nije stalno na meti znatiželjnika. Par je ostao u dobrim odnosima i, barem do Harryjeva odlaska preko Atlantika, kretali su se u istim društvenim krugovima. Cressida je, kao i Chelsy Davy, čak bila na vjenčanju svog bivšeg dečka s Meghan Markle u svibnju 2018. godine.

Bones je, inače, djevojka iz visokog društva, unuka grofa, glumica i model, a s princom Harryjem ju je upoznala njegova sestrična, princeza Eugenie, njezina dobra prijateljica.

image

Cressida Bonas na vjenčanju Harryja i Meghan Makrle

Chris Jackson/Afp

Ona i njezin sadašnji suprug, također dečko s aristokratskim zaleđem, upoznali su se dok su oboje bili studenti na Sveučilištu Leeds. Romansa je prestala kada je on, 2011. godine, nakon diplome otišao na godinu dana u Argentinu. Prijatelji su govorili da Cressida nije bila preboljela Harryja kada ju je drugi Harry, princ, počeo zavoditi u ljeto 2012. godine. Krenula je romansa, a zgodna Bonas sviđala se svima u kraljevskoj obitelji. Ona i princ dobro su se provodili - snimljeni su na koncertima, ragbijaškim utakmicama, bilo je to skijaških izleta i druženja u Kensingtonskoj palači. Ipak, veza je pukla 2014. godine.

Drugi Harry, onaj Wentworth-Stanley (koji je bio na listi najpoželjnijih neženja na Otoku niz godina) i Cressida snimljeni su na Valentinovo 2015. godine na spoju, a veza je postala javna i službena dvije godine kasnije. Vjenčali su se prošle godine. Tada je netko od članova obitelji rekao za Mail Online da je, u skladu s ograničenjima zbog pandemije, samo 30 članova najbliže obitelji i prijatelja bilo na vjenčanju.

- Jako su sretni - rekao je tada taj izvor - Bila je to vrlo privatna, vrlo intimna ceremonija, a to je ono što su željeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:47