CRESSIDA BONAS

Harryjeva bivša prekinula šutnju: ‘On je opsjednut samim sobom, umišlja da su paparazzi posvuda‘

U novoj i eksplozivnoj biografiji otkrivaju se dosad nepoznati detalji o svađi između braće, britanskih prinčeva Williama i Harryja
Cressida Bonas i princ Harry
 Profimedia

Bivša djevojka princa Harryja, Cressida Bonas, u novoj i eksplozivnoj biografiji kaže kako je princ 'ranjen i opsjednut samim sobom', piše The Sun.

Ova engleska manekenka i glumica izlazila je s princom Harryjem dvije godine te kasnije prijateljima ispričala o njegovoj 'neurozi' vezanoj uz medije i paparazze čak i onda kad u blizini nije bilo niti jednog.

Sâm princ Harry u nekoliko je navrata priznao da je nekoliko puta bio na rubu živčanog sloma u svojim kasnim dvadesetim godinama. Tada je na poticaj starijeg brata Williama otišao na psihoterapiju.

U knjizi 'Battle of Brothers' ('Bitka braće', prev.) kaže se da su se njegovi psihički problemi itekako odrazili na Cressidu.

Autor knjige, Robert Lacey, kaže: 'Čak je i Cressida Bonas, njegova posljednja ozbiljna djevojka prije Meghan Markle, osjećala da je on ranjen i opsjednut samim sobom.'

- Bez obzira koliko obrazovani, talentirani, bogati ili cool vjerovali da jeste, ono što vas na kraju odaje je kako tretirate druge ljude, napisala je Cressida u enigmatičnoj objavi na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BcC14ZgAqJG/

O Harryjevoj neurozi vezanoj uz medije požalila se i prijateljima. Divljao je i žalio se da ga paparazzi vrebaju čak i onda kad očito u blizini nije bilo niti jednoga.

Cressida i Harry razišli su se 2014. godine jer su djevojci pažnja koju su im mediji posvećivali i stalna šuškanja o zarukama, naprosto bili previše.

No, njih dvoje ipak su ostali u dobrim odnosima, pa je Cressida čak prisustvovala i njegovom vjenčanju s Meghan Markle 2018. godine.

image
Cressida i Harry u doba ljubavi
Retna/photoshot/Avalon Editorial/Profimedia

Nove tvrdnje ugledale su svjetlo dana nakon što je princ William zvao u pomoć brata princeze Diane jer ga Harry nije želio saslušati kad mu je prigovarao da jako srlja u vezi s Meghan Markle.

William se tada obratio Charlesu Spenceru (56), što je Harryja jako uzrujalo i naljutilo jer nije želio u čitavu priču uvlačiti i druge članove obitelji.

Prema navodima iz knjige, upravo je taj događaj uzrokovao svađu među braćom koja do dan-danas nije izglađena.

Još jedan od Williamovih prigovora je i taj što su Harry i Meghan kraljevsku obitelj obavijestili da odlaze 'tek deset minuta prije' njihovog sad već slavnog napuštanja dvora.

Kad su u lipnju objavili da napuštaju kraljevsku obitelj i odlaze živjeti u Kanadu, William je bio izbezumljen.

I dok je na sastanku u Sandringhamu, gdje su utvrđeni prvi detalji Megxita, pristao zadržati stvari civiliziranima, odbio je ići dalje od toga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:32