TEŠKO RAZDOBLJE

Harryjeve nove izjave duboko su uznemirile kraljicu: ‘Doživjela ih je jako osobno‘

Sve dolazi u vrijeme dok je Elizabeta II. još u velikoj žalosti za suprugom, princom Filipom, koji je umro početkom travnja
Elizabeta II.
 Steve Parsons/POOL/AFP

Kraljica Elizabeta II. (95) "duboko je uznemirena" nakon novih izjava svog unuka, princa Harryja (36), koji u posljednje vrijeme ne bira riječi dok kritizira kraljevsku obitelj. Kraljica je situaciju doživjela vrlo osobno, navodi izvor iz palače.

"Harryjeva baka je ovo sve doživjela jako osobno i duboko je uznemirena zbog onoga što je rekao. Posebno zbog komentara o Charlesovu roditeljstvu kojima je kazao da njegov otac nije znao bolje zbog načina na koji je odgojen. Ovo je vrlo teško razdoblje", piše Daily Mail.

Posebno joj je teško jer sve dolazi u vrijeme dok je još u velikoj žalosti za suprugom, princom Filipom, koji je umro početkom travnja.

No Harry kao da ne mari puno za osjećaje svojih najbližih članova obitelji. U serijalu "The Me You Can’t See", koji se prikazuje na Apple TV-u, Harry je otkrio da je zbog Charlesa patio kao dijete. Prva epizoda serijala bila je puštena 20. svibnja, a ostale četiri epizode dostupne su od petka navečer.

- Kad sam bio mlađi, otac mi je znao govoriti: ‘Pa tako je za mene pa će tako biti i za tebe' - rekao je princ voditeljici Oprah Winfrey i dodao da to nema smisla.

"Zato što si ti patio, ne znači da bi trebala patiti i tvoja djeca. Svako negativno iskustvo koje si imao, trebao bi pretvoriti u pozitivno za svoju djecu", smatra Harry, koji kaže da više neće šutjeti o svojim traumama.

Navodi da mu je najviše pomogla supruga Meghan Markle (39), koja ga je potaknula i da potraži stručnu pomoć. Charles unatoč žestokim napadima sina ne namjerava odustati od mogućnosti da se pomire, navodi izvor iz Buckinghamske palače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:19