RASKOL U PALAČI

Harryju i Meghan kraljica će ‘ukrasti show‘: Preduhitrit će njihov intervju obraćanjem javnosti

Par se prvi put pojavio pred kamerama nakon što su potvrdili kraljici da se neće vratiti kao aktivni radni članovi kraljevskoj obitelji
Meghan Markle i princ Harry
 Instagram

Princ Harry i njegova trudna supruga Meghan Markle prvi put su se pojavili pred kamerama nakon što su objavili da čekaju drugo dijete te potvrdili kraljici Elizabeti II. da se neće vratiti kao aktivni radni članovi kraljevskoj obitelji.

Par je snimio video u trajanju od 20 sekundi kako bi reklamirali svoj podcast za Spotify pod nazivom 'Archewell Audio' u kojem su dosad ugostili brojne ugledne osobe iz javnog života.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili su krajem prošle godine kako su potpisali veliki ugovor (vrijedan 30 milijuna funti, nagađa se) s najpoznatijim i najvećim glazbenim servisom na svijetu.

U kratkom javljanju 39-godišnja Meghan ističe: 'Pomoću podcasta želimo potaknuti bitne teme...', a onda se Harry (36) ubacuje: '...koje inspiriraju, izazivaju i educiraju'.

'Ovaj podcast smo stvorili kako bi iznijeli u javnost priče ljudi koje se inače ne bi čule', nastavlja Meghan odjevena u haljini Oscara de la Rente vrijednoj 2645 funti, a Harry završava: 'Poanta je stvoriti zajednicu s kojom možete dijeliti i koja će potaknuti i sve druge da dijele svoju ranjivost u sigurnom ozračju'.

Video je objavljen samo nekoliko sati nakon što se saznalo da će vrući intervju bivšeg kraljevskog para s Oprah Winfrey možda morati biti 'preuređen' ili djelomice ponovno snimljen zbog razdora kojeg je prouzročio u kraljevskoj obitelji, ali i zbog 99-godišnjeg princa Phillipa koji je nedavno završio u bolnici.

Nakon što su otvorili srce svojoj prijateljici Oprah Winfrey, kraljica je izjavila kako će princ Harry izgubiti svoja počasna vojna imenovanja kao i da par više neće moći koristiti svoje pokroviteljske uloge i počasne titule, iako se i dalje mogu koristiti nazivima vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

Intervju bi trebao biti emitiran 7. ožujka, no danas je objavljeno kako će im kraljica 'ukrasti show' obraćajući se naciji ranije istog dana putem televizije.

Naime, kraljica je trebala 8. ožujka sudjelovati na godišnjem sastanku šefova vlada Commonwealtha, no sastanak je otkazan zbog pandemije koronavirusa, pa je kraljica odlučila svoj godišnji govor održati dan ranije.

Govor će prenositi BBC samo nekoliko sati prije nego li će u javnost izaći intimna ispovijest Harryja i Meghan na CBS-u, a u prijenosu će sudjelovati svi drugi članovi kraljevske obitelji, od princa Charlesa i Camille, princa Williama i Kate, te grofice od Wessexa Sophie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:13