TOKSIČNO OKRUŽENJE

Hefnerova udovica otkriva sve - ali ne na isti način kao prije: ‘Godinama skrivam istinu o mračnoj strani Playboyjeve vile‘

Crystal je odlučila govoriti o svojoj ‘ukradenoj‘ mladosti, ali i o tome kako je stvarno biti ‘djevojka broj jedan‘ najpoznatijeg Playboyja

Hugh Hefner i Crystal Hefner

 Face To Face/Face To Face/Profimedia/Face To Face/face To Face/profimedia

Udovica Hugha Hefnera, Crystal Hefner (37), odlučila je otkriti sve - ali ne na isti način kao u prošlosti.

Hefnerova bivša partnerica odlučila je progovoriti o ‘toksičnoj objektivizaciji i mizoginiji‘ koju je doživjela dok je živjela u slavnoj Playboyjevoj vili. Priznala je da je u prošlosti lagala o svojim pravim osjećajima i stavovima o popularnoj vili kako bi zaštitila svog pokojnog supruga, ali sada je odlučna u tome da otkrije pravu istinu.

Naravno, neće to učiniti samo ovako - u siječnju 2024. planira objaviti nove memoare ‘Only Say Good Things‘.

Hefner je spasio Crystal iz mračnog razdoblja njezina života sredinom 2000-ih, kad je ona imala 21 godinu, i unatoč 60 godina razlike između njih dvoje, odlučili su se vjenčati na Silvestrovo 2012. godine. Ostali su u braku sve do njegove smrti 2017., u 91. godini.

Crystal je odlučila progovoriti o svojoj ‘ukradenoj‘ mladosti, ali i o tome kako je stvarno biti ‘djevojka broj jedan‘ najpoznatijeg Playboyja.

"Otkako je preminuo, morala sam dosta istraživati o samoj sebi. Morala sam otkriti tko sam, bez da mi netko diktira kakva trebam biti", rekla je u intervjuu za Daily Mail.

image

Hugh Hefner i Crystal Hefner

Dc/Backgrid Uk/Profimedia/Dc/backgrid Uk/profimedia

"Morala sam ne samo pronaći svoj glas, već sam morala i naučiti kako koristiti taj glas. Moja knjiga je dokaz snage vremena, ona obrađuje sve što sam prošla i u njoj možete vidjeti prihvaćanje istine", dodaje.

Bivša manekenka također je otkrila da ju je njezin pokojni suprug ‘iznenadio‘ kad ju je zaprosio i da ‘nije mogla zamisliti da odbije‘ njegovu bračnu ponudu.

"Moja veza i brak s Hughom Hefnerom bili su vrlo komplicirani. Bilo je to mjesto u kojem sam, bez obzira na to kako su me tretirali, uvijek osjećala da ga moram zaštititi, zbog čega do sada nisam dijelila svoju priču"; otkriva Crystal, koja je krenula na ‘transformativno putovanje‘ na kojem se osjeća ugodnije u vlastitoj koži. Sada ima čak i jednostavniju frizuru i šminku, što je daleko od njezinih glamuroznih Playboy dana.

image

Crystal Hefner

Digital/eroteme.co.uk/Bauer Griffin/Profimedia/Digital/eroteme.co.uk/bauer Griffin/profimedia

Crystal je također žestoko iskritizirala industriju plastične kirurgije nakon što je izjavila da se otrovala implantatima koje je 2016. uklonila iz grudi.

"Zalažem se za to da budem prirodna otkako sam se jako razboljela i uklonila svoje implantate i sve ostale toksične tvari iz svog tijela 206. godine", napisala je u objavi na Instagramu iz 2021. "Trebala sam naučiti lekciju prvi put, ali pretpostavljam da nam svemir šalje istu lekciju sve dok je ne naučimo", dodala je.

image

Crystal Hefner

Michelle Dayarcher Publicitymega/The Mega Agency/Profimedia/Michelle Dayarcher Publicitymega/the Mega Agency/profimedia

Crystal nije prva od bivših partnerica ozloglašenog osnivača Playboya koja je progovorila o stvarnosti života u njegovoj vili.

Još jedna Hefnerova bivša djevojka, Holly Madison, tvrdila je u 10-dijelnoj dokumentarnoj seriji iz 2022. "Tajne Playboya" da on posjeduje "sve vrste golih slika" žena, navodeći da ih je čuvao za ucjenjivanje.

Madison, koja je s Hefnerom hodala od 2001. do 2008., tvrdila je da je ostala s njim u Playboyjevoj vili samo zato jer se bojala da će on objaviti te fotografije.

"Njegovi prijatelji su ga uvijek podržavali i tako pohvalno govorili o njemu", rekla je bivša manekenka u dokumentarcu, dodajući da nitko izvan vile nije poznavao "pravog" Hefnera.

“Kada sam živjela u vili, bojala sam se otići. Od samog početka u glavi mi je bila misao da ako odem, postoji brdo osvetničke pornografije koje samo čeka da bude objavljeno", priznala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:45