PRESLATKO

Heidi Klum podijelila rijetku fotografiju sina: Kad ga vidite, bit će vam jasno zašto je ponosna

‘Zlatno srce i tako bistar um‘ - napisala je razdragana slavna manekenka

Heidi Klum

 Instagram

Za razliku od svoje najstarije kćeri, 17-godišnje Leni Klum, koja se profesionalno bavi manekenstvom, slavna mama Heidi Klum rijetko dijeli fotografije svoje troje djece na društvenim mrežama. Nastoji ih držati podalje od očiju javnosti i uživati u (rijetkim) trenucima privatnosti, no kada je u pitanju veliko slavlje, Heidi ipak malo popusti - na radost svojih obožavatelja.

Tako je ovog puta slavna ljepotica podijelila video svog najmlađeg sina Johana Samuela jer ponosna mama i tata Seal slave 15. rođendan svog nasljednika.

Bivši zvjezdani par zajedno imaju još i sina Henryja (16) te kćer Lou (12).

"Zlatno srce i tako bistar um. Sretan 15. rođendan, Johane! Ponosna sam na tebe i na to kakav si mladić postao", napisala je raznježena mama u opisu objavljenog videa.

Iako Johan nije toliko prisutan u javnosti kao njegova sestra, Heidi ga je nekoliko puta javno hvalila. "Izgleda poput europskog nogometaša. Ima tu prekrasnu miješanu put, jako je sladak i ima prekrasne, velike usne. Kosa mu je tako nestašna i duga. Moj mališan ima najljepšu kosu koju ste vidjeli", rekla je jednom prigodom slavna manekenka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. studeni 2023 06:56