DOLCE VITA

Heidi Klum sa suprugom odmara u Italiji: Uskočila u tangice čija će vas cijena iznenaditi

Heidi Klum i Tom Kaulitz na odmoru su u Italiji, a svoje uživanje odlučili su podijeliti na društvenim mrežama

Heidi Klum

 Instagram/Heidi Klum

Model Heidi Klum (50) uživala je na odmoru u Italiji sa suprugom Tomom Kaulitzom (33), a svojim je seksi izdanjem zagrijala atmosferu na Instagramu.

Postavila je tri objave u kojima se nalazi niz fotografija nje i njezinog supruga kako uživaju na brodu. Najviše pažnje privukle su fotografije Heidi u crnom bikiniju marke Versace. Gornji dio bikinija s motivom „Greca” i ukrštenim naramenicama ispod grudi vrijedi čak 250 dolara, a ništa manje ne košta ni donji dio badića - 225 dolara.

Od sunca se Klum zaštitila velikim crnim Dolce&Gabana naočalama i šeširom, a kao modne dodatke nosila je nekoliko ogrlica i zlatne narukivce.

Kaulitz, gitarist Tokio Hotela, bio je u crnim kupaćim gaćama s uzrokom, s crnim sunčanim naočalama i tri narukvice uključujući Cartier Love Bracelet vrijednu 7350 dolara.

Po fotografijama na društvenim mrežama čini se da par uživa u vožnji brodom krstareći talijanskom obalom. Podsjećamo, vjenčali su se tajno 2019. godine. Svoju drugu ceremoniju vjenčanja održali su na jahti na Capriju, stoga Italija ima posebno značenje za njih.

Prošlog tjedna par je prošetao Venecijom, a pažnju su privukli dodiri i pogledi Heidi i Kaulitza na njezin trbuh, što je pokrenulo nagađanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 16:15