‘SMJENA STRAŽE‘

Henry Cavill šokirao fanove, više ga nećemo gledati kao Supermana: ‘Ova vijest mi nije najbolje sjela‘

Šef DC Filmsa, James Gunn oglasio se na Twitteru kako bi razradio budućnost omiljenog lika Supermana

Henry Cavill

 Syncopy/Dc Comics/Afp/Prof/Syncopy/Dc Comics/Afp/Prof

Britanski glumac Henry Cavill otpušten je iz uloge Supermana samo nekoliko dana nakon što je otkazan i treći Wonder Woman film u kojoj glumi Gal Gadot, a Warner Bros. i DC filmove trenutačno trese jedna velika kriza. Glumac je u srijedu na Instagramu otkrio da se neće vratiti kao "Čovjek od čelika" na velikom platnu, piše Daily Mail.

- Upravo sam imao sastanak sa Jamesom Gunnom i Peterom Safranom i imam tužne vijesti. Ipak se neću vratiti kao Superman - započeo je Cavill.

image
Mpg/Alamy/Alamy/Profimedia/

- Nakon što su mi iz studija rekli da najavim moj povratak još u listopadu, prije njihova angažmana, ova vijest mi nije najbolje sjela, ali takav je život - dodao je. Popularni Cavill je objasnio da se događa "smjena straže" i da poštuje to jer Gunn i Safran sada moraju nanovo izgraditi cijeli filmski svemir.

Glumac se obratio "svima koji su bili uz njega kroz godine", dodavši da "možemo malo tugovati". Nadalje, osvrnuo se na budućnost franšize.

- Superman je još uvijek tu. Sve za što se on zalaže i dalje postoji, a primjeri koje nam daje još su tu - objasnio je Cavill.

Ubrzo nakon Cavillove izjave na Instagramu, šef DC Filmsa, James Gunn oglasio se na Twitteru kako bi razradio budućnost omiljenog lika Supermana.

- Peter i ja smo spremni za rad. Moći ćemo podijeliti neke uzbudljive informacije o našim prvim projektima početkom nove godine - napisao je Gunn koji je također odgovorio na nekoliko pitanja obožavatelja na Twitteru, otkrivajući da piše novi film o Supermanu kojeg ipak neće režirati.

Cavill se oglasio na Instagramu 24. listopada nakon što je ‘Black Adam‘ došao u kina, a tada je podijelio video koji je započeo izjavom da želi da obožavatelji daju priliku tom filmu i vide njegovu ulogu na kraju.

- Htio sam službeno objaviti da sam se vratio kao Superman. Slika koju ste vidjeli na ovoj objavi i ono što ste vidjeli u ‘Black Adamu‘ samo su mali dio stvari koje dolaze - rekao je Cavill svojim obožavateljima i zahvalio na podršci te strpljenju.

Samo dan nakon Cavillove objave, objavljeno je da Gunn i Safran dolaze na čelo DC Filmsa, počevši od 1. studenog.

image

Ray Fisher, Henry Cavill, Ezra Miller, Gal Gadot, Ben Affleck, Jason Momoa

sunset Box/Allpix Press/Pr/ sunset Box/Allpix Press/Pr

Od tada je obustavljena produkcija filma o Wonder Woman, a brojna nepotvrđena izvješća sugeriraju da će junaci koje je okupio redatelj Zack Snyder za svoj film "Liga pravde", uključujući Batmana Bena Afflecka, The Flasha Ezre Millera, Aquamana Jasona Momoe i Cyborga Rayja Fishera biti isključeni te će novi heroji biti postavljeni na njihovo mjesto.

Podsjetimo, Cavilla smo u ulozi Supermana po prvi puta vidjeli u "Čovjeku od čelika" iz 2013., pa u "Batman protiv Supermana: Zora pravde" iz 2016. i kritiziranoj ‘Ligi pravde‘ iz 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:31