PACT OF SILENCE

Hit triler na Netflixu brojni su pogledali u jednom danu: ‘Ne mogu dočekati da saznam...‘

Serija prati Brendu Ray koja je odrasla kao beskućnica, a sada je influencerica željna osvete

Pact Of Silence triler serija hit je na Netflixu

 Screenshot/youtube/netflix/

Netflixovu triler seriju „Pact Of Silence” mnogi su pogledali u samo jednom danu, a nakon toga pisali na X-u, bivšem Twitteru, kako bi pohvalili seriju i njezine nepredvidive zapete.

Seriju je režirao Carlos Villegas Rosales i napisao José Vicente Spataro, a prati priču Brende Rey koju glumi Camila Valero. Brenda je influencerica koju je majka ostavila nakon rođenja, odrasla je kao beskućnica i bila je seksualno zlostavljana.

„Kada je bila dijete, četvero djece iz privatne škole ostavilo je Brendu Ray usred šume u kolibi. Brenda je odrasla kao beskućnica i bila je seksualno zlostavljana, ali bez obzira na to sve, odlučila je izdići se iz siromaštva i probiti se. Sada je popularna influencerica na društvenim mrežama s konekcijama u društvu o kakvima mnogi sanjaju. Umjesto da uživa u luksuzu, Brenda se želi osvetiti ženi koja se urotila da sakrije njezino rođenje. Uz pomoć menadžera Alexa odlučna je da pronađe svakog od njih, uključujući ravnateljicu koja je to omogućila”, stoji u sinopsisu.

Glumačka postava uključuje Adrianu Louvier, Marimaru Vega i pjevačicu Litzy. Serija je snimana u Meksiku.

Dojmovi gledatelja

„Inače ne gledam Netflix, ali naletio sam da dobru seriju koje se ne mogu zasititi... Pact Of Silence je toliko dobra”, glasi jedan od komentara na X-u.

„Pact Of Silence prije spavanja. Volim sapunice. Pogledala sam sve u jednom danu. Toliko plot twistova!”

„Serija Pact Of Silence na Netflixu je toliko dobra 10/10!”

„Upravo gledam Pact Of Silence i malo mi je predvidljiva, ali i dalje je jako dobra. Ne mogu dočekati da saznam tko je njezina majka”, pisali su na X-u.

Ako su fanovi „Pact Of Silence” gladni još trilera, morat će se strpiti do siječnja za kada je Netflix najavio adaptaciju „Harlan Coben‘s Fool Me Once”. Michelle Keegan (36) igrat će ulogu Maye Stern, udovice koja pokušava pomiriti se s brutalnim ubojstvom njezina muža Joea (Richard Armitage).

Priča će patiti Mayu koja pokušava razriješiti misterij svog supruga jer je na kameri koja snima njezinu kćer ugledala Joea u kući. Detektiv narednik Sami Kierce (Adeel Akhtar) vodi istragu ubojstva o Joeovoj smrti dok se bori s vlastitim tajnama.

U međuvremenu, Mayini nećaci, Abby i Daniel, pokušavaju pronaći istinu o ubojstvu svoje majke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:49