NARUŠEN UGLED

Hoće li Amber Heard zaista ostati bez uloge nakon suđenja? Glasnogovornik: ‘To je nepažljivo i pomalo ludo‘

Moć i ugled Amber Heard zamućeni su posljednjih mjeseci zbog javnog suđenja za klevetu...

Amber Heard

 Warner Bros/Planet/Profimedia/Warner Bros/Planet/Profimedia

Unatoč brojnim medijskim natpisima da je poznata glumica Amber Heard ostala bez uloge Mere u nastavku "Aquamana", izvor iz DC-ja za Variety tvrdi kako ju ipak nisu izbacili iz filma.

- Glasine se nastavljaju i ne staju od prvog dana. To je netočno, nepažljivo i pomalo ludo - rekao je glasnogovornik Amber Heard.

Heard je kao Mera igrala ključnu ulogu u prvom "Aquamanu", a pojavila se i u "Ligi pravde" te rekonstrukciji "Lige pravde" pod redateljskom palicom Zacka Snydera.

image

Amber Heard tijekom suđenja

Evelyn Hockstein/AFP

Moć i ugled Amber Heard narušeni su posljednjih mjeseci zbog javnog suđenja za klevetu, u kojem ju je njezin bivši suprug Johnny Depp tužio zbog kolumne u Washington Postu iz 2018. u kojoj se implicira da ju je fizički zlostavljao. Porota je odlučila da Heard mora isplatiti Deppu odštetu od 15 milijuna dolara zbog klevetanja, s obzirom na to da je porota odlučila da je ta objava rezultirala time da su njegov ugled i karijera narušeni.

image

Jason Momoa kao Aquaman i Amber Heard kao Mera

Warner Bros/Everett/Profimedia/Warner Bros/Everett/Profimedia

Insajder je kasnije otkrio za FoxNews da "Amber nije u potpunosti izrezana iz filma" te da još uvijek ima vrlo malu ulogu. Predstavnik Warner Brosa nije odmah odgovorio na zahtjev Fox Newsa za komentar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 02:04