NOVI SKANDAL

Hoće li i Brad i Angelina na sud? Jolie: ‘Njegova tužba puna je laži, istina će izaći na vidjelo‘

Brad Pitt tvrdi da je Angelinina jedina motivacija za prodaju bila ‘nanijeti mu štetu...

Brad Pitt i Angelina Jolie

 Crystal Pictures/Crystal Pictures/Profimedia/Crystal Pictures/Crystal Pictures/Profimedia

Izvor blizak bivšem bračnom paru Angelini Jolie i Bradu Pittu rekao je Peopleu da je Angelina uvjerena da su Bradove tvrdnje o njihovoj vinariji "lažne".

U veljači je, podsjetimo, 58-godišnji glumac tužio Jolie navodeći da je nezakonito prodala svoje udjele vinarije koju su zajedno kupili 2008. godine. Tada su bivši supružnici, koji imaju šestero djece, kupili dionice vinograda u južnoj Francuskoj i kuće Château Miraval, gdje su se kasnije vjenčali 2014. te proveli nekoliko obiteljskih praznika zajedno tijekom svoje veze.

Brad Pitt tvrdi da je Angelinina jedina motivacija za prodaju bila "nanijeti mu štetu". Izvori ističu da je vrijeme prodaje vinarije povezano s odlukom suca kojom se Pittu daje pola skrbništva u žestokoj borbi para za skrbništvo nad njihovo petero, u to vrijeme, malodobne djece.

Insajder za People, blizak Angelini Jolie, tvrdi da je Bradova tužba protiv Angeline produžetak lažne priče, a prava istina o situaciji još uvijek nije objavljena u javnosti.

- Nakon događaja koji su doveli do toga da je gospođa Jolie podnijela zahtjev za razvod i godina koje je posvetila svojoj djeci, gospođa Jolie i djeca nisu se uspjeli vratiti na imanje, a donijela je tešku odluku da proda svoj udio u poslu. Nakon višestrukih ponuda bivšem suprugu, a znajući da će posao naslijediti njihova djeca, pronašla je poslovnog partnera s iskustvom u industriji alkohola - rekao je izvor.

- Žalosno je što ju je gospodin Pitt, nakon što je ispravno i legalno napustila posao, uplitao u više tužbi - dodao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:50