VRAGOLASTI PRINC

Hoće li zasjeniti strica? Nestašni Louis već je ukrao srce nacije, a spreman je za novi ‘zadatak‘ kraljevske obitelji

Maleni Louis ukrao je pažnju na kraljičinom plastinastom jubileju kada je radio grimase te tako nasmijao mnoge

Princ Louis i kraljevska obitelj

 AFP

Božić se bliži, a britanska kraljevska obitelj već je u velikim blagdanskim pripremama! Sada su mediji na Otoku objavili da se predviđa kako će se četverogodišnji princ Louis, najmlađe dijete princa Williama i Kate Middleton, prvi puta pridružiti božićnoj šetnji kraljevske obitelji do crkve u Sandringhamu.

Kraljevska šetnja duga 300 metara obiteljska je božićna tradicija tijekom koje članovi obitelji iz Sandringhama idu u crkvu Svete Marije Magdalene, a odvija se još od 1988. godine.

Maleni Louis privukao je pažnju još na kraljičinom platinastom jubileju svojim nestašnim ponašanjem kada je radio grimase, plazio jezik te stavljao ruke na majčina usta.

image

Kraljica Elizabeta II. i princ Louis

Daniel Leal/Afp
image

Kraljica Elizabeta II, Kate Middleton, princ Louis i princeza Charlotte

Daniel Leal/Afp
image

Kraljica Elizabeta II., Kate Middleton i princ Louis

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Njegova sedmogodišnja sestra, princeza Charlotte i devetogodišnji brat, princ George, prvi puta su prisustvovali ovoj šetnji 2019. Tada je četverogodišnja Charlotte veselo mahala pozdravljajući obožavatelje, prije nego što je sve raznježila kada je zastala kako bi zagrlila Gemmu Clark u invalidskim kolicima, koja je cijelo jutro čekala da je pozdravi.

image

Prrinceza Charlotte grli obožavateljicu Gemmu Clark

Joe Giddens/Pa Images/Profimedia/Joe Giddens/pa Images/profimedia

Obožavateljica je darovala malenoj princezi flaminga na napuhavanje te rekla kako su joj ona i princ George uljepšali dan svojim zagrljajima.

S druge strane, kralj Charles III. priprema se snimiti svoju prvu božićnu emisiju kao novi monarh. Sve te pripreme događaju se u trenutku dok su sve oči uprte u njegova mlađeg sina i njegovu suprugu te njihov bombastični dokumentarac. Naime, situacija vezana uz princa Harryja i njegovu suprugu Meghan Markle i dalje ostaje nejasna. Charles i njegova supruga Camilla bit će domaćini božićne večere kojoj će, kako insajderi smatraju, prisustvovati samo ‘članovi lojalne obitelji’.

Čini se da tamo neće biti mjesta za Sussexe s obzirom na to da su žestoko napali određene članove kraljevske obitelji u svom nedavno objavljenom Netflixovom dokumentarcu ‘Harry & Meghan’. Harry je optužio svoga oca da laže, a brata da je vrištao na njega u trenutku kada im je objavio da napuštaju kraljevske dužnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:27